Новий ведучий погоди на СТБ – учасник «Танцюють всі!» Микола Бойченко

18 Лютого 2009
24579
18 Лютого 2009
12:21

Новий ведучий погоди на СТБ – учасник «Танцюють всі!» Микола Бойченко

24579
Новий ведучий погоди на СТБ – учасник «Танцюють всі!» Микола Бойченко
Новим ведучим прогнозу погоди на СТБ став 22-річний Микола Бойченко, повідомляє прес-служба каналу.
 
Микола брав участь у талант-шоу «Танцюють всі!», яке транслювалось на СТБ у 2008 році, і ввійшов до 20-ки лідерів. Зважаючи на це, канал запросив його до участі в кастингу ведучих.
 

 «Коли мені запропонували випробувати свої сили в цьому жанрі, я одразу погодився, тому що кар’єра телеведучого вже давно була моєю мрією. Єдине, що мене бентежило, та можливо стримувало, це незнання української мови. Але якщо в людини є чітка мета, то будь-які перешкоди можливо подолати», - цитує Миколу Бойченка прес-служба. Новий ведучий погоди народився у Севастополі, грав у тамтешньому театрі юного глядача. З 2004 році мешкає в Києві, у 2006-му заснував танцювальний проект D’arts.
 
В ефірі Микола Бойченко з’явиться 23 лютого. Він замінить Лілію Ребрик, яка, як уже повідомляла «Детектор медіа», вестиме програму «Неймовірні історії кохання».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24579
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
barracuda
5335 дн. тому
Танцы Миколеньки не видел, может ему нмчего и нигде не мешает, но ведущий из него НИКАКОЙ!!! Полный отстой с отображением слащавого, хоть уже и без прыщей , маЛчика... Ничего не имею против людей с нетрадиционной сексуальной ориентацией, но этот П.....р!!! - это что-то. Геи хотя бы утонченные вмеру и естественные (всякие встречаются), а этот кадр - и не мужик, и не гей, и не "вэдушчый". Не позорься, лучше - танцуй! И не засоряй эфир!!!
Мікола
5434 дн. тому
Какой кошмар! это была знатная месть того, кто уговорил занятся нового міколу погодой... не иначе.
sweet
5509 дн. тому
Щось не чула про кастинг, я б теж не проти спробувати свої сили) Цікава тенденція останніх років - ведучими стають співачки ("Танці з зірками"), моделі ("Танцюю для тебе"), танцюристи ("Погода", СТБ). Виходить, ліпше нехай якась відома людина працює в кадрі, і байдуже, що нормально говорити вона починає під кінець проету!!! Люди добрі, а професійні кадри вам чим насолили? І серед них є красиві люди, які зроблять програму рейтинговою!!! Щодо Колі, то скажу, що танцюрист він СУПЕРОВИЙ!!!! Колю, тобі РЕСПЕКТ!!! Успіху тобі!
ЮЛЯ
5539 дн. тому
Коля! Талантище! Удачи на новой ниве!!
Ангела
5539 дн. тому
треба дивитися в ефірі, по фото сказати нічого не можна - факт.
2131
5539 дн. тому
ужос
Тетяна
5539 дн. тому
Молодець, Миколо! Так тримати:) Головне, не припиняй танцювати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду