Журнал EGO провів рестайлінг

18 Лютого 2009
1289
18 Лютого 2009
10:04

Журнал EGO провів рестайлінг

1289
Журнал EGO провів рестайлінг
17 лютого 2009 року вийшов перший оновлений номер чоловічого журналу EGO, який зазнав рестайлінгу. Разом із кадровими змінами було змінено верстку та концепцію рубрик видання, повідомляє прес-служба видавництва Perekhid Publishing House.
 
За словами головного редактора журналу Андрія Тараненка, для нового EGO характерна «сучасна візуальність, підвищений градус провокаційності та інтелектуальності», а до роботи над журналом тепер залучають відомих фотографів, кліпмейкерів, музикантів, спортсменів, художників і політиків. Як стверджує директор із розвитку та стратегії Perekhid Publishing House Сергій Старицький, якщо раніше журнал був відображенням західних канонів створення чоловічого глянцю, то тепер він спробує задати свій власний формат.
 
Окрім журналу EGO, Perekhid Publishing House видає журнали «Женский журнал» і «Женский журнал. Здоровье».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1289
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Семен Семенович
5544 дн. тому
А внутри стандартное "лишь бы что"... Концепции нет. Да и чего пенять на внутренности, когда обложка - ЯВНЫЙ ПЛАГИАТ, т.е. УКРАДЕНО. А это уже диагноз. На месте Сергея Геннадиевича Старицкого я бы глубоко задумался о качестве проведенных изменений в журнале ЭГО.
Крутой перец
5545 дн. тому
С обложкой новый главред уже облажался. Интересно взглянуть что там внутри. Может тоже повна хата плагіата :)))
Лина
5545 дн. тому
Да, ради такого рестайлинга стоило проводить кадровые изменения(((((((((((
Sunny
5546 дн. тому
Шановне панство, а ви я так гадаю далі обкладинки зазвичай не ходите?:-)))
Парторг
5548 дн. тому
"Як стверджує директор із розвитку та стратегії Perekhid Publishing House Сергій Старицький, якщо раніше журнал був відображенням західних канонів створення чоловічого глянцю, то тепер він спробує задати свій власний формат." Оно и видно, что "власний формат".
дядько
5548 дн. тому
бггг Fox, а ви знаток Плейбоїв, однако
Fox
5548 дн. тому
Обложка - явный плагиат с Плейбоя, март 1975 года. Клевый рестайлинг. :)))))))))))))) http://usedmagazines.com/cgi-bin/adultjpg.cgi?full/PLBY197503.JPG
Жан
5548 дн. тому
Ужас какой-то, а не обложка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду