«Стар медіа» розпочинає роботу над молодіжним серіалом «Касянів день»

17 Лютого 2009
13454
17 Лютого 2009
12:11

«Стар медіа» розпочинає роботу над молодіжним серіалом «Касянів день»

13454
«Стар медіа» розпочинає роботу над молодіжним серіалом «Касянів день»
«Стар медіа» розпочала підготовку до зйомок молодіжного серіалу «Касянів день». Про це йдеться на сайті компанії. Продюсерами серіалу стали Дарія Фіалко та Влад Ряшин.
 
За словами голови наглядової ради групи компаній «Стар медіа» Влада Ряшина, у виробництві серіалу «Касянів день» буде використано нові технології.
 
Як розказала «ТК» Дарія Фіалко, директор із розвитку групи компаній «Стар медіа», у проекті застосовуватиметься новий рівень спецефектів, які планує розробити компанія: «Також у серіалі ми поєднуємо багато жанрів: це і пригоди, і драмеді, і фентезі. Тобто тут використано всі молодіжні напрямки». За її словами, наразі триває робота над сценарієм проекту, написанням якого займається Наталія Ворожбит.
 
Також, як зазначила пані Фіалко, наразі не відомо, на якому каналі з’явиться «Касянів день», оскільки «Стар медіа» веде переговори з кількома каналами: «Зараз ведуться переговори і з СТС, і з ТНТ, і з Новим каналом. Оскільки серіал орієнтований на більш молодіжну аудиторію, це буде один із каналів, який працює в розважальному жанрі для цієї аудиторії».
 
За сюжетом «Касянів день» – це історія трьох героїнь – Рити, Свєти і Лоліти, що народилися 29 лютого, в день преподобного Касяна, «якого в народі вважають покровителем нечистої сили». Одного разу дівчата зустрічаються у старовинному будинку і дізнаються, що вони сестри, їхній батько Маг і вони мають надприродні здібності.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13454
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
7
5554 дн. тому
"Зачарованные".
Елена
5554 дн. тому
Все женщины ведьмы???? Опять плагиат....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду