«Перший діловий» проводить тендер на оновлення ефірного дизайну і фірмового стилю

16 Лютого 2009
4912
16 Лютого 2009
16:55

«Перший діловий» проводить тендер на оновлення ефірного дизайну і фірмового стилю

4912
«Перший діловий» проводить тендер на оновлення ефірного дизайну і фірмового стилю
«Перший діловий» оголосив тендер серед дизайнерських студій і рекламних агенцій на проведення робіт з оновлення і стандартизації фірмового стилю телеканалу, а також графічного оформлення ефіру. Як повідомила «ТК» піар-директор каналу Вікторія Тимошенко, логотип каналу залишиться таким самим. Змін зазнають головні ефірні заставки каналу, дизайн новин і прогнозу погоди, а також усі прояви фірмового стилю.
 
Необхідність зміни ефірного оформлення зумовлена динамікою розвитку каналу. «Проаналізувавши наш ефір, ми прийшли до висновку, що рівень ефірного контенту набагато випереджає рівень оформлення телеканалу, тому є необхідність оновити обгортку і стандартизувати наші візуальні прояви», – заявила голова правління «Першого ділового» Олена Рудик. За її словами, від компаній-учасників тендеру канал очікує побачити яскраву візуальну концепцію, відповідну концепції ділового мовлення.
 
За словами Вікторії Тимошенко, на канал уже почали надходити заявки від дизайн-студій і рекламних агенцій.
 
Довідка:
«Перший діловий» – нішевий телеканал, орієнтований на надання інформації для бізнес-спільноти, що веде цілодобове мовлення. Покриття становить 90% аудиторії кабельних операторів і власників супутникових антен (потенційна аудиторія – 11 млн. глядачів). Власник каналу – виробниче об’єднання «Іліташ», почесним президентом якого є народний депутат Ігор Шкіря.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4912
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шкиря
5529 дн. тому
я не жлоб, но денег не заплачу..
Rat
5550 дн. тому
Желаю дизайнерским компаниям успеха, а совет могу дать только один. Делайте телодвижения только при условиях 100% предоплаты. Шкиря кинет и не подавится.
Вика Первый Деловой
5550 дн. тому
Проблема в том что, каждый должен считать "своЇ грощі". А если есть вопросы, которые не устраивают, то решать их необходимо со своим работодателем или искать новую работу! А распространять анонимно негативную информацию, тем более не подтвержденную фактами - большого таланта не требуется:))) касательно тендера мы ни кого "за уши" не тянем. Пусть каждый решает сам, интересно ему участие или нет. Выиграет все равно одна компания!
Rudik
5550 дн. тому
Проблема тільки в тому, що у Шкірі немає грошей :-).Мої співчуття дизайнерським бюро. Основний бізнес Шкірі - асфальтоукладка та перевезення - повністю зупинилися. Журналістам виплатили 30% зарплатні за грудень 2008 року та офіційно попередили, що можуть далі зовсім не виплачувати
Вика Первый Деловой
5550 дн. тому
Вот уж нет :) Мы абсолютно с честными намерениями!! Новое руководство - новый подход! Не верите - проверьте! Главное чтобы амбиции дизанерских студий не привышали их возможностей))
Rat
5550 дн. тому
И как всегда кинутьдизайнерскую студию на бабки:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду