Президент ліквідував департамент інформаційної безпеки РНБОУ (ОНОВЛЕНО)

15 Лютого 2009
14964
15 Лютого 2009
16:57

Президент ліквідував департамент інформаційної безпеки РНБОУ (ОНОВЛЕНО)

14964
Президент ліквідував департамент інформаційної безпеки РНБОУ  (ОНОВЛЕНО)

Указом Президента України Віктора Ющенка затверджено нову структура апарату Ради національної безпеки і оборони України, що не передбачає наявності департаменту інформаційної безпеки. Указ набуває чинності зі дня його опублікування.

 
Департамент інформаційної безпеки був введений до структури РНБОУ 28 грудня 2006 року разом із низкою інших підрозділів. Його керівником був Сергій Кандауров. Як виявилося, самому пану Кандаурову про причини і мотиви змін у структурі РНБО нічого не відомо. 
 
«Судячи з того, що в питаннями безпеки в інформаційній сфері у нас займається близько 30 міністерств та відомств – а перед засіданням РНБО з інформаційних питань, що було минулого року, аналогічне засідання було аж у 2001 році – очевидно, є певна задумка Президента з цього приводу. Мені про причини такого кроку нічого точно не відомо» - сказав він у коментарі «ТК». 
 

Говорячи про подальшу долю співробітників ліквідованого департаменту, він висловив сподівання, що вони «залишаться і займатимуться тим же» - в складі інших департаментів. 

 

Керівник Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України Лариса Мудрак порадила звернутися за коментарями до РНБО, оскільки, за її словами, подібні рішення не приймаються Президентом без узгодження їх з керівництвом Апарату Ради Нацбезпеки. «ТК» надіслала до РНБО запит і очікує на відповідь.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14964
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вовчик Братик)))
5703 дн. тому
Барани!!! Роззуйте очі!!! "Де існував"...??? Читайте!!! В РНБО!!! Де!!!??? Вот як гарно наш уряд дбає про нац. безпеку а, зокрема, про інформаційну безпеку!!! Мої вітання...Чергова срака на шляху до успіху!!!
сидоров
5703 дн. тому
Зачем департамент если есть Нацсовет
Наталія
5706 дн. тому
Якщо він існував, то де?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду