Прес-служба Президента дала журналістам рекомендації, як писати про «Фаїну»

11 Лютого 2009
19126
11 Лютого 2009
20:00

Прес-служба Президента дала журналістам рекомендації, як писати про «Фаїну»

19126
Прес-служба Президента дала журналістам рекомендації, як писати про «Фаїну»
Прес-служба президента просить ЗМІ «коректно і професійно працювати з джерелами оперативної інформації про повернення звільнених моряків судна "Фаїна" до України». Відповідну заяву було поширено прес-службою глави держави, повідомляє «Українська правда».
 
«Прес-служба президента звертається до засобів масової інформації з проханням коректно і професійно працювати з джерелами оперативної інформації про повернення звільнених моряків судна "Фаїна" до України», - сказано в заяві.
 
«Просимо звернути увагу, що офіційними джерелами такої інформації є прес-служба Служби зовнішньої розвідки та прес-служба президента», - йдеться в заяві.
 
«Глава держави тримав ситуацію на особистому контролі від моменту захоплення судна; з 3 лютого президент поклав повну відповідальність за доставку екіпажу "Фаїни" на Службу зовнішньої розвідки та секретаріат», - зазначають у прес-службі.  В заяві наголошується, що «усі інші джерела, навіть якщо вони офіційні, не мають повної інформації».
 

«Особливо звертаємо увагу ЗМІ, що недостовірна інформація може зашкодити успішному завершенню спецоперації з повернення моряків "Фаїни" до батьківщини. Просимо поставитися з розумінням до такого прохання», - підкреслила прес-служба.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19126
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тет
5568 дн. тому
Панове, а чому ви дивуєтесь? Хіба не у ваших коментах звучить думка про те, що спекулюють сьогодні на всьому, на чому можна й не можна? Хіба те, що сьогодні ідбувається в медіа можна назвати свободою слова? Це просто свобода хапанути жирний шматок - і не більше. Хіба ви не чули про те, як використовували імена батьків матросів Фаїни - навіть без їх відома? і ще одне. не треба говорити про те, про що не маєте уяви (хоч це зараз зовсім не дивина - усі навчалися - а частіше й не навчалися - потроху). Край, бо досить важко триматися в рамках пристойності, коли читаєш такі дурні коменти. Чукчі: ви про вітер пам"ятаєте?
DimOK
5568 дн. тому
Стыдно, Виктор Андреевич, себе чужое предписывать
Бодай Бо
5568 дн. тому
Под стать паразиденту и его секретутки. Но хочется спросить их отдельно - вы там, что ванниковы и мудрачки подурели совсем? Начинаете рассказывать, что кому и как писать? Мы на вас "клали з прибором". Придёт время каждую с.ку спросим, что она делала когда в стране была беда? Я имею ввиду правление такого прези... От даже не хочется такое достойное слово употреблять имея ввиду это существо. И НИКАКОГО ОТНОШЕНИЯ К ОСВОБОЖДЕНИЮ МОРЯКОВ ОНО НЕ ИМЕЛО! И ХАЙ ЗАТКНЁТСЯ!!!! И его секретутки тоже!!!
Bob
5568 дн. тому
Плыли плыли - а на берегу {CENSORED}! Да витек+витек ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду