«Радіо Ера» транслюватиме ранкові засідання Верховної Ради

4 Лютого 2009
18387
4 Лютого 2009
11:04

«Радіо Ера» транслюватиме ранкові засідання Верховної Ради

18387
«Радіо Ера» транслюватиме ранкові засідання Верховної Ради
«Радіо Ера FM» транслюватиме ранкові засідання Верховної Ради України у прямому ефірі. Трансляції розпочались із початку IV сесії шостого скликання і відбуватимуться у дні засідань з 10.00 дл 14.00, повідомляє пресс-служба заступника Голови ВР Миколи Томенка.
 
Останні місяці 2008 року засідання Верховної Ради не транслювалися в FM-діапазоні. Трансляцію здійснювала лише Національна радіокомпанія України. Вважаючи за необхідну присутність прямих трансляцій у FM-ефірі, Верховна Рада звернулась до керівників радіостанцій з проханням запропонувати варіанти співпраці по висвітленню діяльності парламенту в частині прямої трансляції засідань.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18387
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пенелопа
5568 дн. тому
А що Ви хотіли? Виживати треба усім, створення програм дороге, потрібно скорочувати штат, тому і заткнули дірку ВР, молодці
дрон
5568 дн. тому
Оригинально. Трансляция заседаний ВР с рекламными врезками.
DimOK
5568 дн. тому
Как "интересно"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду