«Неймовірні історії кохання» на СТБ вестиме Лілія Ребрик

3 Лютого 2009
32012
3 Лютого 2009
17:41

«Неймовірні історії кохання» на СТБ вестиме Лілія Ребрик

32012
«Неймовірні історії кохання» на СТБ вестиме Лілія Ребрик
Новою ведучою програми «Неймовірні історії кохання» на телеканалі СТБ стане Лілія Ребрик. Про це «Детектор медіа» повідомили на каналі.
 
Попередня ведуча програми Надія Мейхер покинула СТБ перед Новим роком, вирішивши повернутись у поп-групу «ВІА ГРА».
 
Нагадаємо, торік Лілія Ребрик була ведучою талант-шоу «Танцюють всі!», а також інших проектів СТБ.  Також Лілія грає у Молодому академічному театрі та знялась у низці кінофільмів.  Крім того, як повідомляє СТБ, 27-річна Лілія Ребрик – майстер спорту з художньої гімнастики.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32012
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
makso
5559 дн. тому
Парадокс. да. Настолько переигрывать расказывая про дождь и снег наверное научилась в театре. но телевизор ето не театр... первый ряд в театре намного дальше чем экран телевизора перед смотрящим. Почему, селяне акупируют телевизор. Почему никто из близких не скажет и не намекнет.. ЛИЛЯ ВОЗЬМИ СЕБЯ В РУКИ. будь проще и все получится.
Маргарита
5560 дн. тому
Вы это серьезно, что не видели лучшей ведущей много лет? А я вот наоборот, не видела столь бездушной и местечковой ведущей. Парадокс:))))))
5561 дн. тому
Ну чим вже зовнішність Лілії вам не сподобалась?! Кращої ведучої я не бачила вже багато років на жодному з каналів.
Цікавий
5563 дн. тому
З ким ночує Ребрик, що її кругом пхають? І голос за кадром Бурлуцького - огидний! Найкраще в нього виходить "Туалєтного утьонка" рекламувати.
123
5564 дн. тому
Фуууу...
{CENSORED}эта Ребрик!
Кльова ее на ихже канале в "Званом ужене" опустили!
son
5564 дн. тому
Можливо керівники бояться розумних. Головне. щоб не сперечалися та не були розумніше їх.
непонятно
5564 дн. тому
в Киеве достаточно хороших журналистов с приятными голосами и презентабельной внешностью. Как в кадр попадают бездарные актрисульки типа "Ебриков" всяких непонятно. Видимо, те, кто знаниаются отбором непрофессиональны и дальше носа своего не видят.. и мозг поднапрячь боятся
ІНТЕЛІГЕНТИ
5564 дн. тому
Абслютно згодні з Олексієм! А найбільш органічною і такою, що відповідає статусу та формату програми, є, на нашу думку, їїї перша ведуча Інна Никоненко. З нею ІСТОРІЇ хотілося дивитися,а з Мейхер і зараз - НІ! Бо НЕ ЦІ КА ВО! Поющіє труси, бюсти,циркові кривляння і недолугі голоси на нашому ТБ(СТБ) вже дістали,блін!!! А де ж ЗМІСТ, КУЛЬТУРА? Погані актори(ки) ніколи, як правило, не стануть контентними журналістами - ведучими на будь - якому каналі,бо не вони,а їм пишуть тексти.....
Олексій
5564 дн. тому
Чи не в вас вона проходила кастинг?! Може її теж тошнить? А скоро на солоне потягне?! Шкода Лілію Ребрик - якщо її планували, то треба було брати. а не розписувати у ЗМІ казочки про відбір та кастинг. А, і тошнотворний правозахисник, нічого не написав про Марченко - ще одна "талановита" фігура на нашому ТБ, яка пробиває собі шлях виключно власним "талантом".
Дописувач
5564 дн. тому
Сумно читати ваші образливі вислови! Чому ви так з ведечими? У кожного своє ведення програми. Інна розумна інтелігентна людина. Її програма мала шарм і зміст. Надія цього не мала, але брала формами. Подивимось на Ребрик. але в "Танцях" вона була ніяка.
son
5564 дн. тому
Ребрик? Смішно!
Алексею
5564 дн. тому
Тошнит от ваших комментариев. вот от чего действительно тошнит. Да, Лиля проходила кастинг - представьте себе такое.
Олексій
5564 дн. тому
Навіщо тоді канал писав про пошуки ведучої?! А потім навіть і ведучого?! Чи Ліля тупо з вулиці прийшла та ще й кастинг проходила. Від тупості СТБ вже тошнить!!! А ще й "талановиту" Марченко з ТЕТа "перекупили". Коли непотріб у керівництві, то й непотріб на екрані.
5564 дн. тому
Инну Никоненко? эту рыбку отмороженную? нет уж, кушайте сами))))))
ЫЩТ
5564 дн. тому
... чего- то суют именно Ребрик,там и синдром бюста, и возраст переходный( между биологическим и виртуально- стратегическим)горько.ФЕ.
5564 дн. тому
Вернули бы Инну Никоненко.
www
5565 дн. тому
Ну какого четра ее везде суют...неужели нет других более профессиональных людей??? с ее голосомтолько свадьбы и корпоративы вести!!!
гость
5565 дн. тому
ребрик крутая,только уберите с ней погоду,она не того уровня,вобще погода должна быть как на интере
Pufik
5565 дн. тому
Мейхер, молодец! Видать бедность местного размаха довела...Удачи!
ZXC
5565 дн. тому
А шо, в дєвочки теж почалася бюстова хвороба? Вроді раньше якось людяніше вигляділа.
капец
5565 дн. тому
маразм крепчал. очень провинциальная барышня.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду