«Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» розпочали повноцінне мовлення

2 Лютого 2009
13657
2 Лютого 2009
14:47

«Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» розпочали повноцінне мовлення

13657
«Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» розпочали повноцінне мовлення

З 1 лютого 2009 року телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» розпочали повноцінне мовлення. Про це «ТК» повідомила прес-служба телеканалів.

Як уже повідомляла «ТК», 2 грудня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення надала телеканалам ліцензію на супутникове мовлення. Засновником та власником обох каналів є Вадим Сойреф – 50%; ТОВ «Дрім Гейт», м. Київ – 50%. Директор обох мовників – Тетяна Костюченко. Супутник Amos 2/3 (Ізраїль). Тестове мовлення телеканалів розпочалося 1 листопада 2008 року.

За інформацією прес-служби, ефір «Гумор ТБ» складається з кількох тематичних блоків. А саме: «Комедійний ульот», у межах якого виходять комедії, «Торба сміху» – денний блок, що включає показ мультфільмів, гумористичних програм і виступів комедійних акторів, а також блок мультфільмів «Ржаники», класичних комедій «З чого реготали наші бабусі» та блок вихідного для «Гуморини із торбини». Обсяг мовлення телеканалу складає 18 годин на добу, з 5.00 до 23.00.

Ефір «Бабай ТБ» складається з двох блоків: «Час жахів»(жахи, містика, трилери) та «Час ахів» (еротика). Телеканал транслює свої програми 6 годин на добу, з 23.00 до 5.00.

Рекламні можливості телеканалів «Гумор ТБ» та «Бабай ТБ» реалізує рекламна агенція «МБ Медіа».

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13657
Читайте також
19.02.2009 14:25
Артем Вакалюк, Sostav.ua
20 785
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
impassive
5130 дн. тому
Телеканал називається гумор. Надіялась, що і трансляцію буде українською.Ан ні. Рашен. Канал не дивлюсь. Фу.
Ілля Лелеків
5245 дн. тому
Любі друзі! Геть з каналу іноземні, тупуваті мультики з дебільними малюнками, коли в нас вистачає своїх: про козаків, за творами ужгородського письменника Ф.Кривіна, "Острров сокровищ" "Айболит", що знято у Київі и т.і. Дайош усі кінофільми з участю Тарапуньки та Штепселя, виступи Паламаренка, Литвина, зустрічи з П.П.Глазовим, співробітниками "Перцю", кіно, де є митці гумору Брондуков, Сова, Яковченко, Капка та інші. Чи ви знаєте, що у першій версії "Зеленого фургону" знімався Ю.Тимошенко? Що А.Сова великим планом у "Двух бійцях"? Вшановуйте їх пам"ять! На якую матір нам оті гусари? Дайте своє, українське, хоч би Шоу довгоносиків, ТВ-доробки А.Данилко, хоч би ту ж Білу ворону. I меньше заставок - бережыть час!
cableman
5556 дн. тому
Гумор ТБ - отличнейший канал. наконец-то в Украине появилось что-то действительно стоящее.
лелюхи
5558 дн. тому
дякую
5560 дн. тому
можливо Лелюхи покажуть себе в цій справі свій професіоналізм і чесність..
5560 дн. тому
Лелюхи вам - щасливої дороги!
володимир
5561 дн. тому
Ледве збагнув, що "Ржаники" це - "Смешарики"
5561 дн. тому
Поздравляем!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду