Компанія MRM продала докуметальні фільми каналу «Россия» німецькомовному Discovery

28 Січня 2009
15585
28 Січня 2009
17:39

Компанія MRM продала докуметальні фільми каналу «Россия» німецькомовному Discovery

15585
Компанія MRM продала докуметальні фільми каналу «Россия» німецькомовному Discovery
Українська медіаконсалтингова компанія Media Resources Management виступила ексклюзивним брокером в угоді між Всеросійською державною телерадіокомпанією (канал «Россия») та німецькомовною версією каналу Discovery. Предметом угоди є документальні фільми з каталогу каналу «Россия», повідомляє бюлетень MRM Media Business Reports.
 
Лінійка фільмів, присвячених Радянському Союзу, стартувала на Discovery Geschichte у суботньому праймі. Стрічки присвячені Другій світовій війні, космічним успіхам СРСР тощо. Угода передбачає не одиничний продаж, яким періодично займаються мовники та дистриб’ютори, а тривалу співпрацю, в межах якої документальні фільми каналу «Россия» вийдуть не лише в Німеччині, а й на інших регіональних версіях каналів Discovery.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15585
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду