Голодування депутатів

25 Вересня 2002
713
25 Вересня 2002
10:32

Голодування депутатів

713
День другий 11:15
Голодування депутатів
КУЧМА ПРИЙМАЄ ДЕЛЕГАЦІЮ ОПОЗИЦІОНЕРІВ

Президент Кучма відмінив свій візит до Закарпаття, запланований на середу. Як повідомив УП Юрій Луценко, щойно до групи депутатів підійшов Віктор Медведчук, який повідомив їм про згоду Кучми на зустріч з представниками фракцій.

Депутати сформували делегацію у складі 4 чоловік - Симоненка, Мороза, Тимошенко і Оробця. Депутати взяли з собою резолюції мітингу і відправилися на зустріч.

Інша частина депутатів все ще знаходиться у залі засідань адміністрації президента.

Тим часом, Генпрокуратура порушила кримінальну справу стосовно депутатів, що знаходяться в адміністрації президента, за статтею 344 УК "Втручання у роботу державного діяча", повідомляє Інтерфакс-Украиїна з посиланням прес-служби АП.

Зранку в АП, де перебувають блоковані депутати, ситуація залишається спокійною. За минулу ніч міліцією не було здійснено жодних протиправних дій і не застосовано силових методів по витісненню їх з адміністрації. Нині депутати чекають на зустріч з Кучмою, яка повинна відбутися зранку.

8:34

Ніч для депутатів, блокованих в АП, пройшла спокійно


Зранку в АП, де перебувають блоковані депутати, ситуація залишається спокійною. За минулу ніч міліцією не було здійснено ніяких протиправних дій і не застосовано силових методів по витісненню їх з адміністрації. Як зазначив у коментарі УП Юрій Луценко, зранку було помітно якісь маневри спецназу та міліції, проте до конкретики справа не дійшла. За інформацією з неофіційних джерел Луценка, правоохоронці були готові виконати рішення по "евакуації" депутатів з АП, проте письмового наказу на це не було, а відповідальність взяти на себе за такі дії, міліцейські чиновники побоялися.

Нині депутати чекають на зустріч з Кучмою, який пообіцяв зустрітися з ними зранку. Проте гарант в ультимативній формі зазначив, що зустрінеться лише з декількома депутатами. Самі ж депутати іншої думки про склад своєї групи, і вважають, що Кучма повинен прийняти всіх народних обранців, що знаходяться в АП і які повинні передати гаранту волевиявлення народу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ukrpravda,com/?20925-golodovka2-new">УП
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
713
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду