СМЕ погіршила прогнози щодо власного прибутку

23 Січня 2009
17071
23 Січня 2009
10:46

СМЕ погіршила прогнози щодо власного прибутку

17071
СМЕ погіршила прогнози щодо власного прибутку
Бермудська корпорація Central European Media Enterprises, власник телеканалу «1+1», прогнозує зменшення попиту на рекламу на ключових для неї ринках у І кварталі 2009 року. Про це повідомляє український «Коммерсантъ» із посиланням на агентство Bloomberg.
 
«Ми вже бачимо зниження споживацького попиту, через яке клієнти скорочують рекламні бюджети», - заявила віце-президент із корпоративних комунікацій СМЕ Романа Томасова. У зв'язку з цим компанія переглядає прогноз зростання EBITDA в локальних валютах та поточний фінансовий рік. Вона також погіршила прогноз капітальних видатків на рік до $60-80 млн, хоча ще у грудні тогочасний керівник компанії Майкл Гарін заявляв інвесторам, що операційний прибуток буде зростати за будь-якого розвитку економічної ситуації.
 
«1+1» за перші 18 днів року отримав рекламних надходжень утричі менше, ніж минулого року, у той час як у найближчих конкурентів – «Інтера» та Нового каналу – падіння склало 20-30%.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17071
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5580 дн. тому
zoom, це не стаття.
zoom
5580 дн. тому
о, проснулись! с каких это пор СТБ и ICTV не прилагаются для сравнения? любопытно, на кого рассчитана статья?
Bob
5580 дн. тому
Да , провалил Фафа все что мог . Вот это наняли "эффективного менеджера". Поговаривают он от безнадеги решил деньги на новостях ТСН рубить , да Катеринчук упирается.
Елена
5580 дн. тому
Плохому танцору, как известно, всегда что-то мешает. Вот и 1+1 уменьшение рекламных денег связывает со снижением потребительского спроса. Вы на рейтинги сначала свои посмотрите!!!! А потом на зеркало пеняйте!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду