Президент дав «заслуженого журналіста» прес-секретарю ФК «Шахтар»

23 Січня 2009
10462
23 Січня 2009
07:24

Президент дав «заслуженого журналіста» прес-секретарю ФК «Шахтар»

10462
Президент дав «заслуженого журналіста» прес-секретарю ФК «Шахтар»
Президент України Віктор Ющенко з нагоди з нагоди Дня Соборності України присвоїв почесне звання «заслужений журналіст України» низці працівників сфери медіа. Відповідний Указ опубліковано на сайті глави держави.
 
Зокрема, «заслуженим журналістом» став керівник прес-служби футбольного клубу «Шахтар» Руслан Мармазов.
 
Також звання присвоєне власному кореспондентові газети «Волинь-нова» (Луцьк) Петру Боярчуку, головному редактору дніпропетровського «11 каналу» (ТРК «Стерх») Борису Васильєву, заступнику начальника управління інформації та зв'язків з громадськістю Київської обласної державної адміністрації Валентині Ларіоновій, заступникові головного редактора творчо-виробничого об'єднання «Телебачення і радіомовлення» (Кіровоград)  Марії Лебідь та головному редакторові Луганської обласної громадсько-політичної газети «Ракурс-плюс» Миколі Северину.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10462
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
МАРМАЗМ ЯКИЙСЬ
5585 дн. тому
Мармазов відомий тим, що в "Донецких новостях" відтягується з персональною колонкою, де усіляко поливає г..ном й УкраЇну, й незалежність , і президента, зокрема. Те, що таким дають Заслуж. - наші звичні реалії . Але на честь Дня злуки!..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду