Тижневик «Аргументы недели» почав виходити в Україні

20 Січня 2009
13619
20 Січня 2009
20:57

Тижневик «Аргументы недели» почав виходити в Україні

13619
Тижневик  «Аргументы недели» почав виходити в Україні
ЗАТ «СВР-Медиа»,  видавець російського щотижневика «Аргументы недели», підписало договір із донецьким видавничим домом «Ист-Лайнс» про випуск газети «Аргументы недели» на території України, пише «Медиаатлас.ру».
 
Стартовий наклад - 18 тис. екземплярів.
 
«Ист-Лайнс» - видавничий дім, заснований у 2003 році. Наразі ТОВ «Ист-Лайнс» випускає на території України понад 15 найменувань загальним тиражем понад 600 тис. екземплярів.
 
Українська версія щотижневика «Аргументы недели» містить 50% російських матеріалів і 50%. Газета також виходитиме і як російський аналог, щочетверга на 36 шпальтах у кольорі.
 
Перший випуск щотижневика поширювався в Донецькій, Луганській і Одеській областях. Наразі ведуться перемовини з партнерами по всіх регіонах України, що дозволить «Аргументам недели» вийти на загальноукраїнський рівень.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13619
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
УЧИЛКА
5585 дн. тому
Очевидно, что российской присутствие в украинском медиапространстве резко возрастет. Из-за кризиса закрывается много украинских проектов: разет, журналов etc. Свято место пусто не бывает - им на смену прийдут россияне. Кроме идеологической составляющей, они соберут все рекламные бюджеты. Сами отдаем.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду