Євгенія Альбац очолила російський журнал The New Times

18 Січня 2009
32755
18 Січня 2009
14:20

Євгенія Альбац очолила російський журнал The New Times

32755
Євгенія Альбац очолила російський журнал The New Times
Головним редактором російського суспільно-політичного тижневика The New Times/ «Новое время» стала Євгенія Альбац, повідомляє російське ІА «Интерфакс».
 
До 16 січня цю посаду обіймала Ірина Лесневська, а Євгенія Альбац була заступником головного редактора. Тепер заступником головного редактора журналу стала Любов Цуканова, яка раніше працювала випусковим редактором. Ірина Лесневська відмовилась від керівної посади в журналі, аби, за її словами, зосередитись на видавничій діяльності.
 
Журнал The New Times заснований у 1998 році колективом журналу «Новое время», що видавався у Радянському Союзі з 1943 року. Щотижневий тираж – 50 тисяч примірників.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду