Дуся: Як Сакада звозила Ткаченка й Піховшека на прощу до Почаєва

12 Січня 2009
3747
12 Січня 2009
11:17

Дуся: Як Сакада звозила Ткаченка й Піховшека на прощу до Почаєва

3747
<strong>Дуся</strong>: Як Сакада звозила Ткаченка й Піховшека на прощу до Почаєва
Новорічні і різдвяні свята медійні зірки відзначали по-різному, але загалом, видається, більшість, незважаючи на кризу, надали перевагу сонячним пляжам Середземно- та Червономор’я. Натомість звільнена нещодавно з «1+1» журналістка Леся Сакада-Островська вирушила у духовну мандрівку до Почаївської Лаври. У цікавій компанії і, звісно, не без пригод. Докладний опис Лесиної подорожі читайте у Дусі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3747
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
regina
5584 дн. тому
Хто ж, та красуня, що це пише?! "НЕ НАДО ЗАВИДОВАТЬ!!!" Лесю, ти прекрасний журналіст, на дусі нариси такої якості- рідкість. Було дуже цікаво. Пиши побільше. З радістю тебе читатиму.
Shoroh
5584 дн. тому
Леся, не слушайте завидущих))) За три года - это первая история, которую (по крайней мере на этом сайте) захотелось прочитать до конца. Есть ли в ней вера - не знаю, но душа есть точно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду