РБК спростовує інформацію про продаж контрольного пакету «Газпрому»

12 Січня 2009
11198
12 Січня 2009
10:42

РБК спростовує інформацію про продаж контрольного пакету «Газпрому»

11198
РБК спростовує інформацію про продаж контрольного пакету «Газпрому»

Російський медіахолдинг РБК спростовує інформацію про те, що контрольний пакет його акцій був придбаний компанією «Газпром-медіа»

 
Інформацію, опубліковану сайтом Sostav.ru із посиланням на власні джерела, спростував генеральний директор РБК Юрій Ровенський, повідомляє Infox.ru.
 
Відразу після появи чуток про угоду з «Газпром-медіа» ціна акцій РБК почала зростати. Зростання становить 13%.
 
До складу холдингу РБК («РосБизнесКонсалтинг») входить інформаційне агентство РБК, однойменний портал, газета РБК Daily та канал РБК ТВ. В Україні РБК володіє інформаційним агентством «РБК-Україна».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду