«Свобода слова» на ICTV 29 грудня не вийшла через відсутність Тимошенко

2 Січня 2009
11396
2 Січня 2009
11:54

«Свобода слова» на ICTV 29 грудня не вийшла через відсутність Тимошенко

11396
«Свобода слова» на ICTV 29 грудня не вийшла через відсутність Тимошенко
Програма «Свобода слова» на телеканалі ICTV 29 грудня була скасована через відсутність головного спікера – прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий програми Андрій Куликов.
 
Про те, що глава уряду не зможе бути на ефірі, стало відомо вранці 29 грудня. Замість «Свободи слова» канал транслював художній фільм.
 
Перший випуск ток-шоу у новому році вийде 12 січня. За словами Андрія Куликова, жодних змін у форматі програми, «окрім якісних», не планується.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11396
Читайте також
17.02.2009 11:19
Андрей Рушковский, ShowОбоз
29 831
10.02.2009 14:07
Андрей Рушковский, ShowОбоз
24 829
21.01.2009 15:56
Андрей Рушковский, ShowОбоз
24 334
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фиртер
5604 дн. тому
Кому нужно политическое ток шоу, в котором ведущие будут гнуть линию владельца канала и использовать политиков в качестве иллюстративного материала. У нас нет пока ни политической культуры соответствующего уровня, ни соответствующих ведущих. А стиль передачи полностью соответствует стилю, который задавал Шустер.
жанр
5604 дн. тому
Я думаю, вопрос не в радостях и веселостях, а в том, что нынешняя Свобода слова не отвечает заявленному жанру. Это не ток-шоу, а информационная площадка с конферансье. И то, что происходит в эфире врядли согласуется с тем, что прописано о проекте в авторских правах.
Михайло
5607 дн. тому
А мені здається, якщо комусь дуже хочеться радощів та веселощів, то хай дивиться "95 канал" або шоу Верки Сердючки. Жваві ведучі "Свободи на Інтері", наприклад, виглядають як слони в посудній лавці. Модерування дискусії має бути, на маю думку, максимально коректним і непомітним. З цим завданням Куликов справляється відмінно.
5607 дн. тому
Заангажированы все программы - в большей или меньшей мере, и не в ведущих здесь дело, а в собственниках каналов. Речь идет только о том, что ведущий "Свободы слова" - скучный, программа из-за этого теряет. Сейчас столько талантливых, ярких ведущих можно купить не за особенно большие деньги, что продолжать выпускать в эфир этого зануду - просто неоправданно, с точки зрения аудитории, в первую очередь.
Михайло
5608 дн. тому
А мені видається, що "Свобода" на ICTV- це єдине мінімально заангажоване політичне ток-шоу. Всі інші вже спеклися і звалилися на підтримку когось або чогось. Про Інтер просто вже не можна й говорити, як про незалежний канал. Однобічне, наклепницьке і повністю неправдиве подання подій просто викликає згадку про наше недалеке минуле. Дуже нагагадує хвилинку ненависті, яку колись вів славнозвісний Корчинський. "Шустер-live" відрізняється від Інтера більшим ступенем маскування "джинси", що зумовлено професіоналізмом Шустера. Але і на цій передачі ми не раз помічали, як 50% ефірного часу займають представники однієї партії, що належить власнику каналу. Особливо нахабно і відверто це використовує Ганка. Тому у мене не викликає подиву критика Куликова, що мабуть викликана заздрістю колег-журналістів, які уже сидять по вуха в субстанції, що має неприємний запах і хотіли б, щоб там сиділи всі без виключення.
5608 дн. тому
Куликов обещает "качественные перемены" - неужели он набрался мужества, осознав свою неуместность в этом проекте, и уволился? Неужели руководство канала все же поняло, что такое шоу должна вести яркая, харизматичная личность, а не угрюмый "человек в футляре"? Это было бы настоящим новогодним подарком зрителям.
5609 дн. тому
Очередной раз канал упал лицом в салат. Вот так потуги стать "властителем" дум при отсутствии нормального менеджмента да и журналистов оборачиваются. Ведушемц бы тоже не мешало напрячья, а то скоро в журнале "Глянец" будет работать. Давать советы о пудре и помаде, туссе-муссе...
жанна
5609 дн. тому
цікаво, а що, як немає батьки, то для прем"єра прості журналісти - не люди? зовсім зажралась цьотка? ці топи хоч коли-небудь будуть виконувати домовленості (про обіцянки на майдані навіть не згадую)? суцільні амбіції, а працювати не вміють. шоу-зірки якісь недолугі, а не серйозні політики. крім своїх крісел і портфелів нічого не бачать
Андрей
5610 дн. тому
Потрясающий непрофессионализм команды. Неделю сидеть и ждать, что премьершу им принесут на блюдечке с голубой каемочкой? Вместо того, чтобы подготовить и проработать альтернативные темы и гостей, умница-Куликов опять бегал по фуршетам? В результате подставились сами, подставили зрителей. А рекламные блоки через перебивку "Свободы,,," усугубляют сомнения в компетенции не только выпускающей группы программы, но и менеджмента канала. А, вспомнил, Богуцкого в этот момент уже в стране не было, уже отдыхал. А то бы и Юля на эфире была, и Куликов успел бы гостей подготовить. Ничего без батьки не могут)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду