«Укранімафільм» розпочав виробництво повнометражного мультфільму про Бабая

19 Грудня 2008
5046
19 Грудня 2008
13:05

«Укранімафільм» розпочав виробництво повнометражного мультфільму про Бабая

5046
«Укранімафільм» розпочав виробництво повнометражного мультфільму про Бабая
Студія «Укранімафільм» розпочала виробництво дитячого повнометражного мультиплікаційного фільму «Хто боїться дядечка Бабая?», повідомляє газета «Сегодня».
 
Режисер стрічки – Наталія Марченкова, сценарист – Вадим Шинкарьов, художник-постановник – Едуард Кирич, композитор – Олександр Спаринський. Головного персонажа – Бабая – озвучуватиме Віктор Андрієнко. Також до озвучування залучені актори Ольга Когут та Валерій Чигляєв.
 
Мультфільм у жанрі м’юзиклу планують вивести у прокат у 2010 році.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5046
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Patriot
5619 дн. тому
Ура!!! Дивись українське!!! (ТОБТО ЧЕКАЙ НА УКРАЇНСЬКЕ)
babay
5621 дн. тому
Нарешті!От вона - мить слави!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду