Названo лауреатів премії імені Дусі Катасонової

19 Грудня 2008
11977
19 Грудня 2008
11:22

Названo лауреатів премії імені Дусі Катасонової

11977
<strong>Названo лауреатів премії імені Дусі Катасонової</strong>
18 грудня на вечірці, організованій «Детектор медіаю», шеф-редактор проектів «ТК» Наталія Лигачова та редактор сайту «Дуся» Олеся Савенко вручили дипломи та призи лауреатам премії імені Дусі Катасонової.
 
Переможцями стали:
 
«Прорыв года» - голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський  (за проект «Танцюють всі!»;
 
«НеПАРА года» - народний депутат Ганна Герман та журналіст Мустафа Найєм (за скандал із будинком пані Герман)
 
«Кадровик года» - генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко (за те, що перейняв прапор Ганни Безлюдної у справі масових звільнень);
 
«Выкидыш года» - екс-ведучий новин ТРК «Київ» Ігор Пупков (звільнений після інтерв’ю сайту «Дуся»)
 
«Реанимация года» - актор Андрій Данилко (за проект «Шоу Верки Сердючки» на ТРК «Україна») і ведучий Микола Вересень (за програми «Попередження» і «Шоу Миколи Вересня»)
 
«Синекура года» - ведучі «1+1» В’ячеслав Піховшек та Анатолій Борсюк (за те, що отримують зарплату вже понад півроку, не маючи власних проектів);
 

«Мать Тереза года» - екс-репортер «1+1» Леся Сакада-Островська (за щиру турботу про українську культуру на телебаченні);

 

«Бабник года» - за любов до жінок і любов до нього - ведучий новин 5 каналу Віталій Півовар; 

 
«Велосипедист года» - документаліст студії «07 продакшн» (група «Інтер») Олексій Бобровников (за творчі пошуки без меж і кордонів у роботі);
 
«Акселераты года» - журналіст ТОВ «НІС» Роман Вінтонів та кореспондент «ТСН» на «1+1» Жан Новосельцев .
 
«Забвение года» - призи не вручались, запропоновано згадати проекти, які були закриті протягом року – «ТВ-Таблоїд» на Новому каналі, «В гостях у Дмитра Гордона» на Першому каналі, «Сніданок з 1+1» на «1+1», «Кому належить Україна?» на ICTV.
 
Приз у номінації «Улюблений тележурналіст Наталії Лигачової» дістався Мустафі Найєму.
 
Також було проведено конкурс «Міс Дуся-2008» та «Містер Дуся-2008». За ці звання змагались Соня Кошкіна, Лідія Таран та Наталія Розинська, Віталій Півовар, Олег Дейнека, Андрій Доманський та Слава Варда. За результатами голосування перемогли Лідія Таран та Олег Дейнека.
 
Докладний фоторепортаж із церемонії вручення чекайте на сайті «Дуся» вже сьогодні.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11977
Читайте також
25.05.2009 13:52
для «Детектор медіа»
13 927
11.12.2007 19:28
Дуся Катасонова
18 478
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Соня
5603 дн. тому
А на журналистских тусовках в тотализаторах "Мис" и "Мистер" 1 к 10 делались ставки на Кошкину и Стогния.
5608 дн. тому
Тю! А где же чудная номинация "Петросян года"????? Пошто, Дуся Сырбу обидела??? Человек заслужил! Все, что нажито непосильным трудом...
dvj
5608 дн. тому
Ну и где фоторепортаж?
Анатолій
5608 дн. тому
Леся Сакада-Островська сама висунула свою кандидатуру у номінації "Мать Тереза года"? )))
Игорь Пупков
5609 дн. тому
Я согласен, что многие достойны премии в номинации "Выкидыш года". )))) Спасибо Дусе за хорошее настроение. Коллег, получивших премии - поздравляю! А также поздравляю ВСЕХ с Николаем! Пусть все ваши мечты сбываются!
Игорь Пупков
5609 дн. тому
Я согласен, что многие достойны премии в номинации "Выкидыш года". )))) Спасибо Дусе за хорошее настроение. Коллег, получивших премии - поздравляю! А также поздравляю ВСЕХ с Николаем! Пусть все ваши мечты сбываются!
Сирбу
5609 дн. тому
хихи. А Кутепов чего не "Выкидыш года" или Безулик? хихи Пупков тоже мне..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду