Комісія з питань захисту суспільної моралі підписала меморандум про співпрацю з Всеукраїнською радою церков

18 Грудня 2008
11914
18 Грудня 2008
11:04

Комісія з питань захисту суспільної моралі підписала меморандум про співпрацю з Всеукраїнською радою церков

11914
Комісія з питань захисту суспільної моралі підписала меморандум про співпрацю з Всеукраїнською радою церков
Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі підписала меморандум про співпрацю із Всеукраїнською радою церков і релігійних організацій.
 
Документ підписали голова НЕК Василь Костицький та президент Всеукраїнського союзу об'єднань євангельських християн-баптистів В’ячеслав Нестерук за підсумком засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій за участю НЕК. Сторони також ухвалили спільне звернення до громадськості (повний            текст), у якому зазначили, що «необхідно невідкладно вживати заходи для дотримання законодавства України про захист суспільної моралі і наполегливо працювати на користь держави й Українського Народу як високоморальної нації».
 
Учасники засідання запропонували  практичні кроки у сфері утвердження суспільної моралі в Україні, висловили думки щодо можливості співробітництва конфесій та представників Національної комісії на регіональному рівні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11914
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
jass
5626 дн. тому
2 Vmax А ты вообще думаешь что пишеш? Украина является светским государством, а не религиозным. по факту получается что гос орган будет согласовывать с общественной организацией как и что показывать в эфире. может тогда стоит ввести в такой дорадчий орган и представителей других церквей мусульман, саентологов и т.п., чтоб данные граждане рассказывали, что к примеру мыши это порождения сатаны, а значит нехрен их по ящику показывать и столо-быть всяких там микки маусов и Джери в топку. Что касается пропаганды насилия и тп, бла-бла-бла - нефиг чушь пороть. В союзе практически небыло ТВ и уж про рекламу и пропаганду насилия говорить не приходилось, и тем не менее тюрьмы были забиты уголовниками (впрочем как и теперь) интересно какая реклама на них так повлияла??? может кино какое?
Vmax
5628 дн. тому
Що в тому поганого, щоб об'єднати зусилля державного органу та Ради церков, як інституції громадянського суспільства, в тому, щоб обмежити чи припинити масову пропаганду жорстокості, насильства та розбещеності, яким сповнений телеефір, реклама, інші різні ЗМІ? Треба думати не про себе тільки, а що ми передамо нащадкам - вседозволеність? зневагу до родинних цінностей? жодних моральних цінностей у житті? Думаю, що цей Меморандум - гарна ідея, просто не треба вживати революційних методів, а поступово дбати про зміцнення моральних основ нашого суспільства.
jass
5632 дн. тому
ф топку {CENSORED}, нац комисию и всё это религиозное {CENSORED}!
Каждый человек сам решает что ему смотреть, а что нет. Попытки заставить каких-то {CENSORED} из комиссии в совокупности с шаманами по идее обречены на провал, но в нашей стране + {CENSORED} президент =возможно всё.
2 Валерий
5632 дн. тому
Если б им не показывали ДОМ-2, то они б ему не подражи и не были бы дебилами. Как говоил класик: "Нимфоманки сначала появились на ТВ и на страницах глянцеых журналов. а уж потом в реальной жизни"))) Делайте выводы воспода))). А Нацкомиссия говорит, что общественная мораль не отвечает "відомим людській цивілізації зразкам показує нам сумну картину". Каким таким зразкам? У древних греков и древних римнях ритуальные оргии были в порядке вещей во время их досуга. А еще раньше во времена этрусских царей все женщины были фактически национализированными, то есть понравилась и её можна по закону иметь. Так, что если Нацкомиссия будет струдничать с (де)фиктивными объеденениями, то общественная мораль на территории Украины будет соответствовать упомянутым образцам. До массовых оргий на майданах еще далеко, но вон уже молодняк вступает в сексуальные сношения даже имен друг у друга не узнав.
Валерий
5632 дн. тому
Неа... Эт не аморальщина. Это зеркало нашей реальной жизни. Посмотрите Дом-2. В жизниж поколение это и есть такое на самом деле :(
mill
5632 дн. тому
Во всем мире религиозный фундаментализм осуждается, а в нашей стране поощряется.
Fringeman
5632 дн. тому
До чого тут НТН??? Подивітся краще на Новий канал і М1,оце справжня проблема. На цих каналах стільки аморальщини,що будь яких іноземний платний кодований канал позаздрити може.
Валерий
5632 дн. тому
Будущее за специализированными каналами. НТН выбрал себе эту специализацию (семейная страшилка) ? :)
дмитрий харьков
5632 дн. тому
ЛУЧШЕ ОБРАТИТЬ ВНИМАНИЕ НА КРИМИНАЛЬНЫЕ ПРОГРАММЫ -ИХ СЛИШКОМ МНОГО, ОСОБЕННО НА НТН
Валерий
5632 дн. тому
Ну а как же быть со свободой совести? Я лично считаю, что церковникам любой конфессии негоже вмешиваться в подобные процессы. Если нарушается закон - есть органы, которые следят за этим. Но, простите, общественное порицание в виде заявления совета Церков... напоминает товарищеский суд и общественное порицание времен Совка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду