Коаліція НУНС+БЮТ+БЛ обіцяє створити суспільне мовлення

15 Грудня 2008
11437
15 Грудня 2008
17:34

Коаліція НУНС+БЮТ+БЛ обіцяє створити суспільне мовлення

11437
Коаліція НУНС+БЮТ+БЛ обіцяє створити суспільне мовлення
У проекті коаліційної угоди між блоками «Наша Україна – Народна Самооборона», Литвина та Юлії Тимошенко міститься зобов’язання створити систему суспільного телебачення і радіомовлення. Текст угоди опублікувало інтернет-видання «Главред».
 
«Створення суспільного телебачення і радіомовлення, неухильне дотримання свободи слова та вільної діяльності засобів масової інформації з обов’язковим доступом до них опозиції»,  - зазначено у пункті 4 розділу «У сфері захисту прав і свобод громадян».
 
За інформацією «Главреда», це остання редакція проекту угоди про створення так званої «Коаліції національного розвитку, стабільності та порядку».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11437
Читайте також
25.03.2010 11:52
Петро Провалов, для «Детектор медіа»
12 411
27.04.2009 22:25
Роман Головенко, Інститут масової інформації
14 903
19.03.2009 15:10
Кирило Лукеренко, для «Української правди»
13 294
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5609 дн. тому
Ну є, наприклад, російський досвід суспільного мовлення, він Вам подобається? Перший Національний мусить бути першим Національним і по формі і по складу наповнення. Будь ласка створюйте суспільне мовлення підремонтувавши згорілу студію на Хрещатику-26, краще використовуючи немаленькі можливості павільйонів "Укртелефільма", та й наповнюючи контентом телеканал "Рада". Це якщо ми хочемо, щоб держава Україна відбулась. Якщо існує мета розвалу цієї держави, то дійсно корисно починати з державного телебачення, а потім і радіо.
Злой
5630 дн. тому
А есть еще что нибудь, что не обещала эта кООлиция?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду