«1+1» відкладає показ скетч-шоу «Смішніші за кроликів»

11 Грудня 2008
19085
11 Грудня 2008
15:50

«1+1» відкладає показ скетч-шоу «Смішніші за кроликів»

19085
«1+1» відкладає показ скетч-шоу «Смішніші за кроликів»
Телеканал «1+1» із наступного тижня тимчасово припиняє показ скетч-шоу «Смішніші за кроликів», яке стартувало 8 грудня.
 
Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, «1+1» не відмовляється від проекту й зараз підшукує для нього новий постійний слот. Також на розміщення проекту в сітці мовлення впливатиме новорічне програмування каналу.
 
У свою чергу Лев Капуль, креативний директор компанії Tvcom, яка займалась виробництвом проекту, впевнений, що найвдалішим часом для трансляції «Кроликів» був би прайм-тайм вихідних днів. «У всьому світі такі програми виходять або у вихідні, або в новорічні канікули, а якщо ввечері – то другою чи третьою програмою прайму. Як на мене, вона має стати «душем сміху» після робочого дня чи тижня», - сказав пан Капуль.
 
Нагадаємо, скетч-шоу«Смішніші за кроликів», створене за ліцензією британського формату  The Sketch Show, на цьому тижні виходить на «1+1» у слоті 17.20. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19085
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вовчик
5607 дн. тому
Даёш "Кроликов". Устали от Юлки Вл. и др. политиков.
YaYa
5616 дн. тому
Та не псуйте вихідні людям!
С
5616 дн. тому
Покажите их вместо новостей. И будет вас счастье
Пенелопа
5616 дн. тому
"найвдалішим часом для трансляції «Кроликів» був би прайм-тайм вихідних днів" -- Лев Капут хоче зробити абсолютний кердик 1+1
вера
5616 дн. тому
разум восторжествовал !!!
Хоть какие-то хорошие новости за сегодня. Многие Вам благодарны будут :-))
5616 дн. тому
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду