За рік британська компанія спробує через суд відібрати «Одноклассники.ru» в Альберта Попкова

5 Грудня 2008
20381
5 Грудня 2008
14:22

За рік британська компанія спробує через суд відібрати «Одноклассники.ru» в Альберта Попкова

20381
За рік британська компанія спробує через суд відібрати «Одноклассники.ru» в Альберта Попкова
У листопаді 2009 року Високий суд Лондона розгляне по суті позов британської компанії i-CD Publishing до творця російської соціальної мережі «Одноклассники.ру» Альберта Попкова та компанії Odnoklassniki Ltd, що володіє російським ТОВ «Одноклассники».  До того суд збиратиме докази з обох сторін, повідомляє «РИА Новости».
 
Британська i-СD Publishing та афілійовані з нею Carlene Investment Ltd. та Passado Ltd. ще у лютому 2008 року подали позов, звинувачуючи Попкова у порушенні умов контракту та авторських прав. Вони вимагають від Попкова всі доходи, отримані від «Одноклассники.ру», а також визнання i-CD власником цієї торгівельної марки, доменного імені та програмного забезпечення мережі. Претензії засновані на твердженні, що, розробляючи проект, Попков працював у компанії.
 
Тим часом Альберт Попков заявив ІА «Регнум», що не виключає можливості подання зустрічного позову. «Якщо суд визнає, що правда на моїй стороні, мені доведеться компенсувати матеріальні і моральні збитки», - сказав він.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20381
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
британців на мило
5633 дн. тому
британців на мило - хай самі створюють свої однокласники - піндоси туманного альбіону
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду