У «Газеті по-українськи» та «Статусі» з’явились осередки КНМП

27 Листопада 2008
7683
27 Листопада 2008
12:07

У «Газеті по-українськи» та «Статусі» з’явились осередки КНМП

7683
У «Газеті по-українськи» та «Статусі» з’явились осередки КНМП
27 листопада Комітет Київської незалежної медіа-профспілки зареєстрував осередки КНМП у редакціях «Газети по-українськи» та тижневика «Статус. Экономические известия. Киев». Про це повідомляє прес-служба КНМП.
 
Раніше у редакції «Газети по-українськи» були індивідуальні члени профспілки, які вирішили об’єднатись. Нагадаємо, нещодавно керівництво видання оголосило про затримку виплати зарплатні та запропонувало співробітникам газети шукати іншу роботу. Журналісти «Статусу» щойно вступили до профспілки.
 
Голова осередку в «Газеті по-українськи» Сергій Брунь сказав, що осередок допоможе збалансовано вирішувати питання у стосунках з адміністрацією. Голова осередку тижневика «Статус» Вадим Кульпінов заявив: «Профспілка - не панацея від можливих неправомірних дій адміністрації, але вона - хороший важіль і дає можливість отримувати юридичні консультації і піар-підтримку». На засіданні Комітету КНМП звучала думка про необхідність підписання колективних угод між трудовими колективами і адміністраціями цих ЗМІ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7683
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ваня
5649 дн. тому
никуда!
антипиар
5649 дн. тому
куда уж без возможности пиар-поддержки...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду