Телеблазні з Шустер-лазні

26 Листопада 2008
3621
26 Листопада 2008
10:20

Телеблазні з Шустер-лазні

3621
Телеблазні з Шустер-лазні
Спочатку я був дуже знервований тим, що політичні шоу на «Інтері» і ТРК «Україна» співпадають у часі. Але ще більше мене нервувало інше відверте свинство: рекламна пауза теж співпадає у часі! Тобто цикати туди-сюди не виходить. Тоді я примудрився, дивлячись одне шоу, інше записувати на DVD. Звісно ж, записував я інтерівські шоу, бо дивитися їх без пульта в руці шкідливо.
 
Не знаю, чи є ще хтось такий маніяк, як я. Але виявилося, що цей грандіозний, небувалий, супер-пупер-оригінальний проект на «Інтері», яким так пишалася їхня козир-дівка, пса вартий. Політики у ролі шоуменів насправді грають суто свої ролі і піднімають лише ті проблеми, які актуальні для них. От тільки мені це не цікаво.
 
Останнє шоу, яке вів Добкін, добило мене остаточно. Таке враження, що й спонсорував його сам ведучий. Ну, а слухати «вєлікій і магучій» у виконанні харківського мера – це просто сміх і регіт утробний. Штепсель і Тарапунька в одній особі.
 
Шустер виявився куди хитріший, бо читайте далі
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Юрій Винничук, для «Дусі»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3621
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
taurus+
5631 дн. тому
Цю стттаю вже тричі стерли з форуму. Ото хтось любить сявіка!
хтось
5631 дн. тому
"современник"! Я за! Але, якщо пишуть весь час усіляку гидоту - сам іноді зриваєшся!
современник
5632 дн. тому
Перестаньте наконец кусать за ляшки друг друга по вопросам языка. Здравому человеку должно быть всё равно на каком языке с ним общаются, лиш бы человек с тобой говорящий любил бы землю на которой живёт! А насчёт шоу, что извояла девочка безлюдная, так это всё на что хватило ейного ума...
хачу Вольнову!
5632 дн. тому
цемки :))) а куда дели секс-див Карпу и Григорович? привезите в лазню-баню хоть Ляпину!
хтось
5632 дн. тому
Прівєт! Городскоязычный!!! Шота такоя умнає напісял!!!
завхоз Фердыщенко
5632 дн. тому
сельхозномовные снова к председательскому компьютеру добрались. пора таки отключить Интеренет в правлении колхоза.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду