«Факти. Спорт» на ICTV вестиме В’ячеслав Цимбалюк

24 Листопада 2008
20095
24 Листопада 2008
10:57

«Факти. Спорт» на ICTV вестиме В’ячеслав Цимбалюк

20095
«Факти. Спорт» на ICTV вестиме В’ячеслав Цимбалюк

Новим ведучим програми «Факти. Спорт» телеканалу ICTV став В’ячеслав Цимбалюк. Його дебют відбудеться у нічному випуску програми 24 листопада, повідомляє прес-служба каналу.  

 
Раніше В’ячеслав працював на НТН, але співпрацював із ICTV під час висвітлення Чемпіонату світу з футболу 2006 року.  За словами керівника спортивної редакції каналу Андрія Ковальського, новий ведучий буде також виконувати функцію спортивного репортера.
 
В’ячеслав Цимбалюк та Андрій Ковальський чергуватимуться в ефірі спортивних новин щотижня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20095
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алена
5636 дн. тому
Да Слава с детства грезис спортом и репортерством! Все у него получится. А канал - только выиграет от наличия профессиональных журналистов! Удачи обеим сторонам!
Старожил
5638 дн. тому
О! А я його на Сіті частенько бачив! Як В"ячеслав у спорті розбирається не знаю... але з почуттям гумору у ного все нормально!
Анна
5639 дн. тому
Славочка, я желаю тебе, чтоб успех так и сыпался на тебя, а твоя звезда удачи вела тебя и дальше по жизни. Я знаю тебя, как хорошего, доброго, порядочного и самое главное любящего спорт. давай дерзай и все у тебя получится!!!!!!!!!!!
Олександр
5639 дн. тому
А я його пам'ятаю. Досить талановитий і, що особливо приємно - "в матеріалі"! Сподіваюсь, це позначиться на якості спортивних новин (звичайно в кращий бік).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду