Шустер випередив «Свободу на Інтері» у містах «50 тисяч+»

24 Листопада 2008
18232
24 Листопада 2008
10:25

Шустер випередив «Свободу на Інтері» у містах «50 тисяч+»

18232
Шустер випередив «Свободу на Інтері» у містах «50 тисяч+»
21 листопада програма «Шустер live» на телеканалі «Україна» (текст, відео) мала рейтинг 3,22% і частку 13, 52% за загальнонаціональною панеллю GFK Ukraine (вік 18+). У містах із населенням понад 50 тисяч мешканців (комерційна аудиторія ТРК «Україна») програма мала рейтинг 4,45% і частку 17,52%. У населених пунктах із населенням менш ніж 50 тисяч рейтинг становив 2,2%, частка – 9,79%. Головною темою програми було відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів і політичних репресій. Програма велась у двох студіях – звичайній студії «Шустер live» і російській, де працювала Світлана Сорокіна.
 
Тим часом програма «Свобода на Інтері» мала рейтинг 3,7% і частку 14,24% за загальнонаціональною панеллю. У містах «50 тисяч+» рейтинг становив 4,17%, частка – 15,05%. У містах «50 тисяч-» рейтинг 3,32%, частка 13,49%. Ведучим програми був мер Харкова Михайло Добкін, головною темою – ситуація в регіонах.
 
Таким чином, уперше програма «Шустер live» випередила «Свободу на Інтері» (щоправда, лише у містах «50 тисяч+»).  Показник ТРК «Україна» за цією аудиторією був найвищим у слоті, в якому виходять ці програми.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18232
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пьяному павлику
5633 дн. тому
кужеев, не захлебывайся от зависти! "майдан" в любом случае столько не вытянет по рейтингу. работай лучше и пей меньше!!!
садись Шустер, тебе кол!
5634 дн. тому
"Лучшее средство спасения от кризиса - ОДНО НЕПРЕКРАЩАЮЩЕЕСЯ ДЕНЬ РОЖДЕНЬЕ" (неуспевавший в русской школе совок-антисоветчик С.Шустер)
Вася
5634 дн. тому
Добкин-"по-дебильному написанный", кстати, неплохо смотрелся. На фоне другой телвизионной дряни. Но, Боже мой, какие у нас мэры! Воистину, мэрзкие рожи. Даже еврей Гурвиц. Хотя, казалось бы, интеллигентная национальность. Почему у нас нет своего RTVI? Потому что нет даже такого мало числа людей, способных думать и говорить. Один Пасховер только. Даже евреи у нас хохлатые. Хорошо, что диктаторы тоже с хорунживок. Хутор.
(-
5634 дн. тому
2Пьяный Павлик: Пить меньгше надо тогда бы все и сошлось-) В линке на который вы ссылается речь идет о Свободе которая была в позапрошлую пятница, в эту пятницу был обычный формат Свободы с Добкиным - вот он и прогиграл по рейтингу Савику.
Так Безлюдной и надо
5634 дн. тому
Бей их Савик!
otar
5634 дн. тому
Пьяный Павлик, джинси в нас нема ні від кого. Ви щось явно переплутали, тому й не сходиться.
Пьяный Павлик
5634 дн. тому
Шо то не сходится: в другой статье на ТК http://www.telekritika.ua/ratings/2008-11-22/42166 пишут, "Цього тижня другий спецвипуск «Свободи на “Інтері”» за участю українських спікерів знову підвищив показники слоту – рейтинг 7%, частка 23,64%.". Джинса от "ТРК УКраина"?
Интер-моджахеды
5634 дн. тому
Браво!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду