Українська учасниця посіла друге місце у «Дитячому Євробаченні»

23 Листопада 2008
12278
23 Листопада 2008
23:06

Українська учасниця посіла друге місце у «Дитячому Євробаченні»

12278
Українська учасниця посіла друге місце у «Дитячому Євробаченні»
Перемогу на конкурсі дитячої пісні «Євробачення-2008», який відбувся 22 листопада в кіпрському місті Лімасолі, отримало тріо «Бзикеби» («Оси») з Грузії, повідомляє «ПіК України».
 
Грузинські учасники «Дитячого Євробачення» отримали за пісню «Бзз...» 154 бали.
 
Друге місце на конкурсі зайняла виконавиця з України Вікторія Петрик з піснею «Матроси». Вона набрала 135 балів.
 

Вікторія Петрик. Фото УНІАН

Третє місце обійняла юна співачка з Литви Егле Юргаітите, яка отримала 103 бали.

 
Наступний конкурс відбудеться в Києві. Нагадаємо, українці змогли побачити «Дитяче Євробачення-2008» лише 23 листопада в запису, оскільки конкурс збігся із Днем пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. Національна телекомпанія України просила Секретаріат Президента перенести день відзначення трагічної річниці, але цього не відбулося.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12278
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Европедофілія прогресує, ИМХО
5640 дн. тому
смотрела не в Украине
5640 дн. тому
а как тогда наша страна выставляла баллы учасникам, если не было прямой трансляции? ведь от Украины тоже была девушка, котрая во время прямой трансляции подсчета голосов озвучила оценки от украинских зрителей, 12 баллов мы отдали Грузии... А Вика молодец! Очень задорная девочка!
Злой
5641 дн. тому
Вот это наша страна. Читаешь, точнее только смотришь, что написали в коментах, правильно Юля говорит - быдло. ВИКА! Я искренне тебя поздравляю с этой победой. Если ТК передаст тебе мои поздравления - буду рад.
!!
5641 дн. тому
Молодец наша девочка!))
ЗЫ: предыдущие комментаторы - {CENSORED}.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду