Film.ua Television організувала пряму трансляцію «Шоу Урі Геллера» для ProSieben

21 Листопада 2008
14151
21 Листопада 2008
14:08

Film.ua Television організувала пряму трансляцію «Шоу Урі Геллера» для ProSieben

14151
Film.ua Television організувала пряму трансляцію «Шоу Урі Геллера» для ProSieben
Компанія Film.ua Television стала партнером центрального німецького каналу ProSieben. 15 листопада разом із німецькою компанією Constantin Entertainment Film.ua організувала прямий ефір телевізійного шоу з Євпаторійського національного центру космічного зв’язку.
 
Пряма трансляція відбулася в рамках «Шоу Урі Геллера» (Uri Geller Live). Film.ua Television узяла на себе реалізацію телевиробничої частини проекту, забезпечивши технічне обладнання для прямого ефіру, освітлювальну техніку, а також персонал: знімальну групу та інженерів прямого ефіру. Крім того, Film.ua Television взяла на себе розробку й повний менеджмент проекту на території України.
 
Програма була присвячена питанням позаземних цивілізацій. У рамках телепроекту було було відібрано та відправлено в космос близько 100 повідомлень від телеглядачів із використанням радіотелескопу на базі Евпаторійського центру космічного зв’язку. У проекті брали участь близько 20 наукових співробітників центру.
 

Транспортування даних у відкритий космос здійснювалося за технологією, розробленою Національним центром управління й випробування космічних засобів, що здійснював наукову підтримку проекту. Повідомлення були перераховані в бінарному коді та за допомогою радіотелескопу відправлені до сузір'я Касіопеї на зірку HIP 4872, яка знаходиться на відстані 36,7 світлових років. Для відправки 100 повідомлень знадобилося близько 2 годин випромінювання радіоімпульсу з найбільшої в Європі космічної антени з Евпаторії.
 
Подібний проект був вперше реалізований на базі Центру в Евпаторії 9 жовтня цього року для каналу RDF. Тоді було відіслано 501 повідомлення в космос, цей процес був також знятий в прямому ефірі.
 
Відео програми дивитеся тут:
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14151
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду