Нацрада хоче позбавити ліцензії одеську кабельну компанію, яка продавала рекламу на іноземних каналах

19 Листопада 2008
18846
19 Листопада 2008
16:59

Нацрада хоче позбавити ліцензії одеську кабельну компанію, яка продавала рекламу на іноземних каналах

18846
Нацрада хоче позбавити ліцензії одеську кабельну компанію, яка продавала рекламу на іноземних каналах
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 листопада ухвалила рішення відмовити кабельному операторові «Сана-плюс» із міста Одеса у продовженні ліцензії.
 
Причиною для такого рішення Нацради стали виявлені під час моніторингу порушення. Зокрема, «Сана-плюс» здійснювала ретрансляцію каналів, зміст яких не адаптовано до вимог чинного законодавства (у переліку фігурують канали СТС, ТНТ, «Домашний», РЕН ТВ, РТР-Планета), а також через рекламне агентство «Арго-Інфо» розміщувала місцеву рекламу на каналах ТНТ, СТС, РЕН-ТВ, DTV, «Домашний», РБК, ТДК та National Geographic.
 
У зв’язку із серйозністю порушення Закону України «Про рекламу» Нацрада прийняла рішення не тільки відмовити компанії у продовженні ліцензії, а й звернутися до суду щодо анулювання ліцензії компанії.
 
У прайсі ТОВ «Арго-Інфо» також пропонувалося розміщення і в інших кабельних мережах – «Елан», «Альфа», «Чорне море», АРС, «Регіон», «Реноме», «Реноме+», Real, Ідеал, «ТВ-центр», Система «Мітріс», «Норма», «Ефір».
 
За пропозицією члена Нацради Тетяни Мокріді, Нацрада проведе комплексну перевірку кабельних операторів Одеси.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18846
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Южный
5637 дн. тому
Ну Нта Гео, СТС, ДТВ, ТДК понимаю, беспредел. А на остальных вполне нормальная ситуация, продают то программы, а не "ретрансляцию канала"!
zzz to Одесит
5640 дн. тому
Візьмуть, якщо на це будуть ЗАКОННІ підстави. А практика діяльності цих органів показує таке - процес беруть під свій контроль або на НЕЗАКОННИХ підставах, або не беруть взагалі. ось вам і правда життя. але це вже інша тема. а по суті - суд буде. буде рішення - там і поспілкуємось.
Одесит to zzz
5641 дн. тому
"" Бо будуть відкупатися дуже великими грошима. УБОП, СБУ візьміть під контроль цю справу."" От цей процес і треба взяти під контроль.
zzz to Одесит
5641 дн. тому
Шановний, не розумію, звідки ви взяли інфу про УБОП та СБУ??Відколи це рішення про аналювання ліцензії знаходиться у юрисдикції УБОП та СБУ??чи ви дуже часто з'являєтесь і контактуєте з двома цими структурами?і тим паче - знаєте ЇХ методику роботи з кабельними операторами?
Одесит.
5641 дн. тому
Давно пора ! Накінець то Національна Рада почула голос мешканців Одеси. Бо реклама Арго достала і на всіх інших кабельних операторах. На Одеському форумі ціла тема цьому присвячена. Тепер треба справу довести до логічного кінця. Бо будуть відкупатися дуже великими грошима. УБОП, СБУ візьміть під контроль цю справу.
bunny
5642 дн. тому
для крота: СТС, ТНТ, Домашний, ДТВ - это никакие не "информационные каналы". Речь идет о чистом беспределе. Подобрали то, что плохо лежит (т.е. не предназначенно для распространения в Украине) и давай туда совать рекламу. Да еще на Нат Гео - никто им не давал право совать свою рекламу в Нат Гео. Так что это тот редкий случай, когда Нацрада має рацію
крот
5642 дн. тому
Непокорная Одесса не отключила российские информационные каналы согласно незаконным решениям Нацрады и вот результат. Нацрада ищет метод как бороться с непокорными. Скоро выборы и поставлена задача убрать из кабеля и эфира неугодные президенту каналы и телеорганизации.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду