Шеф-редактор журналу МАХІМ Олексій Согомонов звільнився

17 Листопада 2008
17670
17 Листопада 2008
17:31

Шеф-редактор журналу МАХІМ Олексій Согомонов звільнився

17670
Шеф-редактор журналу МАХІМ Олексій Согомонов звільнився
Олексій Согомонов пішов з посади шеф-редактора журналу MAXIM. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив генеральний директор видавничого дому «Hachette Filipacchi Shkulev – Україна» Сергій Мірошниченко. За його словами, пан Согомонов надав перевагу власному бізнесу, на якому вирішив зосередитися.
 
Керівником української редакції MAXIM (імовірно, що посада шеф-редактора буде ліквідована) від сьогодні став Сергій Рибальченко, який раніше працював редактором журналу.
 
Головний редактор MAXIM залишається незмінним. Як і раніше, на цій посаді працює Олександр Маленков, котрий одночасно є головним редактором російської версії журналу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17670
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Интересно
5609 дн. тому
Интересно, этот Самогонов выглядит точно так же, как бухарь самогона? Есть у кого-то фотка этого "глянцевого" кадра?
ух ты
5610 дн. тому
Ага вот вот, почти Самогонов. Бывает же такое... гы гы гы
Целый шеф-редактор
5610 дн. тому
Это Самогонов был целым шеф-редактором! Не, ну вы поняли? Это был целый шефище-редакторище! Кроме него в этом эротико-порнографическом журнальчике еть еще и целый главный редактор и еще даже целый редактор... Капец, как бабло научились тырить и ни хрена не делать!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду