16 листопада – День працівників радіо, телебачення і зв'язку

16 Листопада 2008
3886
16 Листопада 2008
12:58

16 листопада – День працівників радіо, телебачення і зв'язку

3886
16 листопада – День працівників радіо, телебачення і зв'язку
16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Це свято встановлене Указом Президента України 11 листопада 1994 року.
 
За щоденною статистикою, у десятці найактивніших  відвідувачів сайту «Детектор медіа» -  колективи телеканалів «Інтер», ICTV, «1+1», СТБ, Нового каналу, Національної телекомпанії України та компанії «Гравіс». Тож вітаємо вас, дорогі колеги, і дякуємо за те, що своєю працею ви створюєте підґрунтя для нашої праці, якою, у свою чергу, ми тішимо передусім вас.
 
Щастя вам, любові, добробуту, натхнення і високої якості продукту! :)
 
Ваша «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3886
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pufik
5646 дн. тому
куТузов с праздником тебя развала канала! А сайт у тя вообще бомба.Поржать тут - http://www.tonis.ua/forum/8/read/3619
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду