На Новий рік СТБ покаже два проекти власного виробництва та гала-концерт «Танцюють всі!»

13 Листопада 2008
17839
13 Листопада 2008
11:35

На Новий рік СТБ покаже два проекти власного виробництва та гала-концерт «Танцюють всі!»

17839
На Новий рік СТБ покаже два проекти власного виробництва та гала-концерт «Танцюють всі!»
Телеканал СТБ на Навий рік запустить низку проектів власного виробництва. Про це «ТК» повідомили у прес-службі каналу.
 
Новорічний ефір розпочне документальний фільм «У пошуках істини. Українське чаклунство». Проект розповідатиме про мольфарів, відьом та різних українських чаклунів.  Після цього вийде спецвипуск програми «Правила життя» – «Чоловік як диво».
 
Також у переддень Нового року на каналі з’явиться спеціальний випуск трьох проектів – «Неймовірні історії кохання», «Моя правда» та «Зіркове життя» – під назвою «Неймовірна правда про зірок» (ведучою цього блоку буде Надія Мейхер) та гала-концерт «Танцюють всі!».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17839
Читайте також
29.12.2008 09:54
Media Resources Management
, для «Детектор медіа»
37 643
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5631 дн. тому
{jХодят слухи, что СТБ вообще никому не платит, даже тем, кто на них работает. Зато сюжеты успешно воруют.
Ольга
5642 дн. тому
А я именно на Телекритике узнаю то, чего еще нигде не написано - и про Новый год на СТБ тоже. Спасибо вам, ТК, пишите больше.
Олексій
5648 дн. тому
Любі мої, та не прикидайтесь ягнятами! З задоволенням ЩОДНЯ читаю ваш сайт, у більшості новини про телеканали. Так от - такого піару як для СТБ ви не робите нікому. Часто новина яєчної облупки не варта. а ви її подаєте як сенсацію. Як канал, який постійно бореться з теледжинсою, може сам займатися цим непотребом. Я ж поставив посмішку після свого повідомлення, отже не стверджую точно про гроші. Можливо, пані Лігачьовій подобається пан Бородянський, можливі. ще якісь професійно-інтимні фактори, але факт залишається фактом. Причому, розкручували б ви дійсно гарні проекти каналу, що носять історико-пізнавальний характер, ан ні, жовтячок-то легше просунути. наразі. це вже демагогія з мого боку, тому замовкаю.
otar
5649 дн. тому
Олексію, розчарую вас - СТБ нам нічого не платить, і ми СТБ не розкручуємо.
Олексій
5649 дн. тому
Повне {CENSORED}! Телекритико, скільки платить тобі СТБ, що ти так розкуручєш те, чого нема? Вчитайтесь - "на Новий рік два проекти власного виробництва", а потім йде розповідь про "Правила життя" та "У пошуках істини". То напишіть, що "1+1" покаже "ТСН" та "ТСН ПРОспорт". А чого - теж два новорічних проекта власного виробництва. А на "ІНТЕРІ" будуть "Подробиці" - оце так новина!!! Думайте хоча б іноді, що і як розкручувати )))))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду