Олександр Фельдман може придбати радіостанцію в Арсена Авакова

12 Листопада 2008
11147
12 Листопада 2008
13:14

Олександр Фельдман може придбати радіостанцію в Арсена Авакова

11147
Олександр Фельдман може придбати радіостанцію в Арсена Авакова
 
Немережевих приватних радіокомпаній у місті лише дві – ТРК «Фора» і ТОВ «Радіо “Нова хвиля”». Обидві станції через АТ «Інвестор» належать губернатору Харківської області Арсену Аракову, пише «Коммерсантъ».
 
«“Фору” Фельдман навряд чи купить – вона входить у структуру однойменної телерадіокомпанії. Методом винятку залишається “Нова хвиля”», – припустив у коментарі газеті начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Олексій Липчанський. За даними джерел «Коммерсанта», близько тижня тому Олександр Фельдман отримав для ознайомлення фінансову документацію «Нової хвилі».
 
Радіостанція «Нова хвиля» заснована в 1992 році, мовить на частоті 91,2 FM у Харкові та області. За даними TNS Ukraine, за середньодобовим охопленням «Нова хвиля» у другому півріччі 2007 року посіла 14-те місце серед радіостанцій, що мовлять у місті. Генеральний продюсер «Української радіогрупи» (радіостанції «Шансон», «Шарманка» і «Ренесанс») Анатолій Євтухов оцінив вартість «Нової хвилі» у 200 тис. доларів. Але, враховуючи завищені ціни на подібні активи, станція може коштувати до 1 млн. доларів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11147
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
laki
5664 дн. тому
Ренесанса с недавних пор вообще нет, смотрите в решения Нацсовета.
дрон
5664 дн. тому
Лицензия на вещание выдана НР №0356 от 10.07.2002, а вещание на 91,2 MHz началось в августе 2002г. А то, что было раньше на УКВ - это уже "другая пестня".
Константин
5664 дн. тому
на 91,1 Да. А изначально радиостанция существовала на 69,83. Так что обе даты неверны! :-)
Parero
5664 дн. тому
Владимир осонова и вещает разные вещи!
Владимир
5664 дн. тому
Новая Волна вещает в Харькове с 23 августа 2003-го года, знатоки блин
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду