Нацрада наказала мовникам 22 листопада утриматись від розважальних програм

12 Листопада 2008
15113
12 Листопада 2008
10:51

Нацрада наказала мовникам 22 листопада утриматись від розважальних програм

15113
Нацрада наказала мовникам 22 листопада утриматись від розважальних програм
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулась до керівників телерадіоорганізацій із вимогою утриматись від розважальних програм у День пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій.
 
«У зв’язку з   наближенням 75-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні та Дня пам’яті жертв голодоморів Національна рада звертає Вашу увагу на необхідність внесення 22 листопада 2008 року відповідних змін до програм радіо і телебачення. При плануванні програм і передач на цей день рекомендуємо керуватися Правилами ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті, затвердженими Національною радою 11.06.2008 р. рішенням № 1101», - ідеться в офіційному повідомленні на сайті Нацради.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15113
Читайте також
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2
5634 дн. тому
Та затрахала уже ваша "своя" нация.
1
5635 дн. тому
Поважайте свою націю
Олег
5635 дн. тому
12.11.2008 12:36:04 -- параноидальный бред украинофоба кризис -- он в головах как раз больше ощущается и давненько уже, а к траурной дате это уже не имеет отношения
to саша
5635 дн. тому
У нас такие {CENSORED} не учитываются!
он улетел, но обещал вернуться
5635 дн. тому
Снова свято голодомора? Чем бы ещё отвлечь "нацию" от реального кризиса, Виктор Андреич? Цинизм этого "почтения памяти" состоит как-раз в том, что голодоморы устраивали адепты Ющенко, точно такие же националисты-боротьбисты из ВКП(б), которым только дай покерувать и госфлас с собой по всем телестудиям потаскать. Оно от ощущения собственной важности любой план по приватиза... пардон, - по хлебозаготовкам, исполнит, аж гай зашумит!
Олег Головатенко (мовник)
5635 дн. тому
Оксано, не переймайтеся! Цей даун-формат зі своїм медіа-непотребом вже всім набрид. Ясно, що "Пающіє труси" будуть для публіки відповідного рівня привабливими. Інше питання - перебити це якістю нормального українського контенту. Наше радіо, наприклад, більш ніж на 90% українське mms://194.9.14.90 , але де взяти достатню кількість контенту до 22 листопада - це дійсно питання.
Оксана
5635 дн. тому
2Саша, тобі не побоку Петросян і заїжджений 95 квартал -- типовий представник новітньої української преси
Саша
5635 дн. тому
Кому не хочется,пусть не смотрит!А мне побоку ваши голодоморы!
Олег Головатенко (мовник)
5635 дн. тому
У мене пропозиція стосовно спеціалізованого контенту. Чи не хоче Нацрада, окрім наказів та рекомендацій, зайнятися і корисно важливою роботою? Наприклад, допомогти мовникам створенням спеціалізуваного ресурсу. З якого б можна було заздалегідь безперешкодно завантажити і потім пустити в ефір спеціалізований контент до таких спецдат як 22 листопада? Маю на увазі сюжети, інтерв"ю, коментарі свідків, документальні матеріали, пісні такого формату як "Свіча" тощо.
5635 дн. тому
Почують, не волнуйтесь. А научатся наши чиновники когда-нибудь считать? 75-я годовщина "приближалась" а 2007-м году, весь этот год мы как раз эту 75-ю годовщину и переживали. Разве что имелась в виду 75-я годовщина окончания голодомора...
хтось
5635 дн. тому
От тільки чи почують це звернення «керівники телерадіоорганізацій»???!!!…
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду