Держкомтелерадіо створить міжнародний прес-центр «Голодомор – 75-і роковини пам’яті»

11 Листопада 2008
8820
11 Листопада 2008
18:07

Держкомтелерадіо створить міжнародний прес-центр «Голодомор – 75-і роковини пам’яті»

8820
Держкомтелерадіо створить міжнародний прес-центр «Голодомор – 75-і роковини пам’яті»

За дорученням Кабінету Міністрів України Держкомтелерадіо створює Міжнародний прес-центр «Голодомор – 75-і роковини пам’яті», який буде працювати під час проведення меморіальних заходів з 17 по 23 листопада. Про це повідомив Департамент інформаційної політики Держкомтелерадіо.

Міжнародний прес-центр розміститься в приміщенні прес-центру Українського Дому. Його планується обладнати всім необхідним для роботи журналістів: 12 комп’ютерами, підключеними до Інтернету, факс, телефон з виходом на міжнародний зв’язок тощо. Журналісти, які не встигнуть потрапити на всі заходи, зможуть подивитися їх у прямому ефірі на екранах, установлених у прес-центрі.

Повідомляється, що, за попередніми даними, висвітлювати заходи, присвячені роковинам Голодомору, будуть близько 100 іноземних і понад 200 вітчизняних представників ЗМІ.

У коло обов’язків Міжнародного прес-центру входить: розповсюдження анонсів, інформаційних повідомлень та прес-релізів про усі заходи, що проводяться у рамках відзначення 75-х роковин Голодомору в Україні; проведення моніторингу громадської думки та інформації, що публікується у засобах масової інформації, про стан підготовки та проведення меморіальних заходів.

При цьому акредитацію журналістів на заходи, у яких бере участь Президент України, здійснюватиме прес-служба Секретаріату Президента.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8820
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5665 дн. тому
У вас може й так, а от у нас -- раз на рік.
alx
5665 дн. тому
По-моему, роковини голодомору у нас отмечаются по несколько раз в месяц....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду