У російському холдингу Rambler можуть скоротити половину штату

7 Листопада 2008
22641
7 Листопада 2008
10:42

У російському холдингу Rambler можуть скоротити половину штату

22641
У російському холдингу Rambler можуть скоротити половину штату
За неофіційними даними, російський холдинг Rambler має намір закрити частину своїх проектів, повідомляє admarket.ru.  Зокрема, можуть бути закриті підрозділи Ferra, «Рамблер-Фото», «Рамблер-Vision», «Рамблер-Телеком» та інші; під скорочення може потрапити близько половини персоналу.
 
Поки що невідомо, чи ці плани пов’язані із кризою, чи це втілення стратегічних планів керівництва холдингу із скорочення проектів, які не були належним чином позиціоновані. Припускають також, що «Рамблер» розраховував на прибуток від продажу системи контекстної реклами «Бегун», проте угода не відбулась через відмову Федеральної антимонопольної служби Росії. Кошти від цієї угоди планували витратити зокрема й на рекламну кампанію «Рамблера».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22641
Читайте також
26.12.2008 11:20
Глеб Морев, OpenSpace.ru
27 380
25.12.2008 07:53
Татьяна Неймаш
, для «Детектор медіа»
27 400
07.11.2008 23:13
Михаил Басков, Lenta.ru
28 741
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду