У грудні «УМХ» випустить журнал про дизайн інтер'єру Brava Casa

7 Листопада 2008
12443
7 Листопада 2008
09:48

У грудні «УМХ» випустить журнал про дизайн інтер'єру Brava Casa

12443
У грудні «УМХ» випустить журнал про дизайн інтер'єру Brava Casa
«Український медіахолдинг» отримав ліцензію на запуск в Україні місцевої версії італійського видання про дизайн інтер’єру та архітектуру Brava Casa, видавцем якого є холдинг RCS MediaGroup. Про це повідомляє українська газета «КоммерсантЪ».
 
Пілотний номер щомісячника вийде у грудні 2008 року. Обсяг видання – близько 200 шпальт, роздрібна ціна – 15-20 гривень. 60% контенту становитимуть матеріали італійського видання, 40% - української редакції. Суму інвестицій не розголошують (експертна оцінка вартості запуску такого проекту – від 700 тисяч до 1 мільйона доларів США); окупитись видання повинне за 3 роки. У портфелі «УМХ» уже є журнал про дизайн інтер’єру «Архидея», відтак, після запуску Brava Casa холдинг закриє цей сегмент видань.
 
Brava Casa видається у Туреччині, Греції, Індонезії, Словенії, Грузії, Хорватії, Сербії та Болгарії. Ще одне видання RCS MediaGroup, яке з 2004 року виходить в Україні – журнал Мах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12443
Читайте також
26.01.2009 22:33
, Владимир Королев
30 700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду