Небайдужі львів'яни спостерігали за перемогою Обами в прямому ефірі

5 Листопада 2008
13242
5 Листопада 2008
10:29

Небайдужі львів'яни спостерігали за перемогою Обами в прямому ефірі

13242
Небайдужі львів'яни спостерігали за перемогою Обами в прямому ефірі
У Львові пройшла «Ніч виборів президента США». Місцеві американці та представники міжнародної спільноти, львівські журналісти і лідери громадської думки зібрались уночі, аби разом спостерігати за підрахунком голосів. Подія відбулася у спеціально декорованому ресторані на проспекті Свободи, навпроти будинку із львівською Статуєю свободи.
 
Захід, організований консалтинговою компанією pro.mova та ресторатором Марком Зархіним, супроводжувався включеннями американських експертів через скайп-конференції. Так професор Університету Східного Мічігану Др. Джо Бішоп вважає, що нова американська політика стосовно України, Росії та Грузії буде спадкоємною від теперішньої адміністрації, але на загал слід очікувати змін у зовнішній політиці США. Про це він сказав під час телеконференції зі Львовом.
 
Спеціально для цієї виборчої ночі було створене меню, де є «виборчі позиції», такі як дерегульований омлет МакКейна, Омлет від Обами з «шинкою, в яку хочеться вірити», чи яєшня «Захід сонця над Аляскою». Посольство США в Україні допомогло з символікою кандидатів та довідковими матеріалами для журналістів.
 
 
 
 

Фото Віталія Грабара надані компанією pro.mova
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13242
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5670 дн. тому
RMF, прийміть негайно пігулку від параної. Прислали прес-реліз наші друзі і партнери, ми з нього зробили новину і поставили. Чи накажете відсилати кореспондента на цю подію? Ініціатива Глібовицького конструктивна цікава і гідна того, щоб про неї написати, ось і вся актуальність.
RMF
5670 дн. тому
Хаха, телекритика розмістила заказуху: 1. Ні один порядний журналіст не писав би, що кав'ярня ЯПІ у м. Львів розташована навпроти статуї свободи (від однієї до другої біля півкілометра і розташовані вони зовсім не навпроти). Видно, що текст писався замовником. 2. Щоб не світитися, замовник не підписався. 3. Два імені, які фігорують - агенство Про-мова та Марк Зархін. Про-мова це э комерційна компанія а Марк Зархін це її клієнт. Відповідно на 5-му каналі проскочили ТМ двох. Це дешевий піар на пятому а тепер і на ТК. 4. Для соусу був поданий коментар професора Університету Східного Мічігану Др. Джо Бішопа, який має до виборів таке відношення як Зархін до американської політики, про яку тут мова. 5.Новина не містить жодних новин. Зате в телеверсії містить логотипи 2х комерційних компаній та згадування їх директорів. Годуєте джинсами?
FFD
5670 дн. тому
Владіс, і що ви мені довели? Що 5 канал підготував аж сюжет про те, як у Львові стежили за виборами президента США? А де у той час був самий 5 канал? Де пряма трансляція, аналітика, власкори у США?! Де це все? Чому на російському аналогові, каналі "Весті" все це було, як було і на польському TVN-24 та Polsat-news? Я вже не кажу про міжнародних мовників BBC-World, Aljazeera тощо. Замість висвітлення подій в Америці в ефірі безбюджетного і беззубого, але претензійного 5 каналу був ПОВТОР вечірніх новин. Так само як і під час проголошення незалежності Косова на 5 каналі показували прогноз погоди і сюжет про ведмедів.
владіс
5670 дн. тому
то: RTF // 05.11.2008 12:33:06 Будьте справедливі - http://5.ua/newsline/278//54859/
RTF
5670 дн. тому
Ага, а що ж показував у цей час придикруватий "канал чесних новин"? Підказка: повтори вечірніх новин. Те, що робиться у світі історія українські інформканали не хвилює.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду