У рамках ХІ Київського книжкового ярмарку для журналістів діятиме «Прес-курінь»

4 Листопада 2008
4810
4 Листопада 2008
14:53

У рамках ХІ Київського книжкового ярмарку для журналістів діятиме «Прес-курінь»

4810
У рамках ХІ Київського книжкового ярмарку для журналістів діятиме «Прес-курінь»
7-9 листопада 2008 року в рамках ХІ Київського міжнародного книжкового ярмарку «Медвін» діятиме «Прес-курінь»,  де проводитимуться публічні інтерв’ю з письменниками. За ходом таких інтерв’ю стежать, а також беруть участь в розмові колеги-журналісти, інші автори й зацікавлені читачі. Про такий формат роботи преси під час чергової зустрічі в рамках «Книжкових сезонів» у прес-центрі «Главред-медіа» повідомив письменник, директор видавництва «Зелений пес» Віталій Капранов.
 
Розклад роботи прес-куреня доступний на сайті газети «Друг читача». І хоча весь час наразі розписаний, тим не менш Віталій Капранов звернувся до журналістів з закликом до співпраці. «Якщо у вас є бажання взяти інтерв’ю у письменників і зробити це публічно, а головне, спробувати себе в ролі ведучого невеличкого "ток-шоу", то звертайтесь до нас. Ми залюбки спробуємо з вами це організувати – не на цьому ярмарку, так на наступному, не на наступному – так на Львівському форумі, бо ми вважаємо це дуже перспективним і корисним як для письменників, так і для журналістів явищем», - сказав він.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду