Фільм Андрія Цаплієнка «Допінг. Фабрика Чемпіонів» отримав дві нагороди на Міжнародному фестивалі у Барі

4 Листопада 2008
14766
4 Листопада 2008
11:58

Фільм Андрія Цаплієнка «Допінг. Фабрика Чемпіонів» отримав дві нагороди на Міжнародному фестивалі у Барі

14766
Фільм Андрія Цаплієнка «Допінг. Фабрика Чемпіонів» отримав дві нагороди на Міжнародному фестивалі у Барі
Документальний фільм «Студія 07 продакшн» (телеканал «Інтер») «Допінг. Фабрика Чемпіонів» отримав дві нагороди на Міжнародному фестивалі у Барі (Чорногорія). Про це «ТК» повідомив автор стрічки Андрій Цаплієнко
 
За його словами, стрічка отримала нагороду у номінації «Документальний фільм» за найкращий сценарій та приз глядацьких симпатій за режисеру. Режисером фільму є Олег Карнасюк.
 
Загалом до шорт-листа фестивалю потрапили 28 документальних робіт із 15 країн. Окрім названої стрічки у цій номінації був інший фільм виробництва «Інтера» – «Ген жорстокості».
 
«Цей фільм зацікавив і схвилював міжнародне журі. Тим більше, що цей рік – це рік Олімпіади, тому ця проблема була досить актуальна. Хоча взагалі цей фільм не тільки про спорт, це фільм про те, як наша цивілізація стає хімічною. Спорт – тільки верхівка айсберга проблеми допінгу. Насправді фільм про те, що наша цивілізація – це цивілізація успіху, і люди ладні пожертвувати всім задля втілення цієї мрії успіху, навіть своїм життям»,  – зазначає Андрій Цаплієнко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14766
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зритель2
5806 дн. тому
Зритель ты дурак так как Андрей самый смотримый и слышимый журналист.
Зритель
5807 дн. тому
Не видел бы этот "чудесный" фильм. действительно поверил бы, что это что-то приличное. Фильмы 007 продакшн вызывают чувство жалости к авторам, которые почему-то решили, что они гении. Смешное и жалкое зрелище...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду