У день прем'єри «Мадагаскар-2» зібрав рекордну суму

3 Листопада 2008
7594
3 Листопада 2008
17:59

У день прем'єри «Мадагаскар-2» зібрав рекордну суму

7594
У день прем'єри «Мадагаскар-2» зібрав рекордну суму
Мультиплікаційний фільм «Мадагаскар-2», який стартував в українському прокаті 31 жовтня, мав рекордні збори за перший день показу, повідомляє Кіно.укр.нет. Сума валових зборів за перший день прокату становила 2 363 650 гривень.
 
Раніше рекорд із зборів за перший день належав фільму «Пірати Карибського моря. На краю світу» (1 539 742 грн). Російський фільм «Адмірал», який іде в прокаті зараз, у перший день зібрав 1 289 965 гривень.
 
Повнометражний мультфільм виробництва DreamWorks «Мадагаскар-2» є першим в Україні кінопроектом, який демонструється з цифрового носія.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7594
Читайте також
02.01.2009 23:02
Ігор Грабович, Анна Купінська, «Українська правда»
36 090
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Каждому - своё
5654 дн. тому
Перевод профессиональный как с точки зрения подбора голосов, так и записи звука, перевода диалогов и песен, и общего восприятия картины. Многие шутки понятны, как раз с точки зрения жителя Украины, а не России или США. Так что - какой вариант смотреть - решайте сами. Как по мне, сравнивая русский и украинский вариант - последний ближе по восприятию. Качество - выше всяческих похвал!
Ричард
5655 дн. тому
испортили -испортили... так что качай пиратскую копию с исконным переводом и др**чи на нее.
Эдвард
5655 дн. тому
Интересно, они испортили этот хит украинской мовой, или дали возможность насладиться мультфильмом в профессиональном переводе
otar
5655 дн. тому
Дякую за попередження.
Тщательней нужно
5655 дн. тому
Ну не идёт "Мадагаскар 2" в формате 3D. Даже в IMAX он идёт в 2D. С ремастерингом, но в 2D. Это ошибка в релизе, который не задумываясь перепечатали все кому не лень :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду