Журналу «Експерт» дали грошей на виплату зарплатні за серпень

3 Листопада 2008
3170
3 Листопада 2008
15:27

Журналу «Експерт» дали грошей на виплату зарплатні за серпень

3170
Журналу «Експерт» дали грошей на виплату зарплатні за серпень
У діловому тижневику «Експерт» (холдинг «Медіа Інвест Груп»), журналісти якого, за інформацією «Детектор медіа», останній раз отримували зарплату у липні 2008 року, 3 або 4 листопада мають намір розрахуватися з боргами. Про це «ТК» повідомив головний редактор журналу Іскандер Хісамов.
 
«У нас шла очень напряженная работа с инвесторами, которым в условиях кризиса ликвидности нелегко выполнять финансовые обязательства. Но есть принципиальная договоренность в течение сегодняшнего и завтрашнего дня выплатить все долги по зарплате», - повідомив пан Хісамов.
 
Суму боргу він не називає, проте зазначає, що борг частковий: близько 40% зарплати за серпень-жовтень уже виплачено.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3170
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДВД
5651 дн. тому
Схоже, корабель йде на дно, незважаючи на намагання керівництва зробити "хорошую мину при плохой игре". Журнлістів майже не лишилося, нвіть якщо гроші знайдуть, хто пистиме, і головне - якої якості матеріали?
співробітниця
5652 дн. тому
Минулого тижня з нами розрахувалися за серпень і вересень повністю, включаючи гонорари і відрядження. Правда, хтось казав, що десь порізали без попередження, чи то премії, чи то телефони. Обіцяють вже днями за жовтень підкинути, але людей ще явно будуть різати, хоча в редакції пише 3,5 людини.
б. эксперт
5652 дн. тому
А слабо писать честные письма от своего имени? Вот написать о сосательно-глотательном... и поставить свою фамилию. А потом удивляться, чего ж это меня такую талантливую Чу на работу никто не берет?.. Задерей, к вашему сведению, никого обычно на х.. не посылает, хотя бабенка, насколько я помню, явно неудовлетворенная. Вот трубку бросить может! А матом в редакции всегда разговаривал Решетников, его подвыпившие коллеги, водилы, охрана, Хисамов с приближенными, мадам Чухлеб. Еще Блинов иногда может загнуть не по-детски, если достанут своей тупостью...
эротоман
5654 дн. тому
Денег нет а сосать кому то надо! Во блин украинская журналистика и свобода слова! Дамы пососатых купальниках!
:-) Ничего себе разговорчики!
5658 дн. тому
Ну вы. девчонки, даете! По-моему, всем пора замуж - и Нате, и Свете. Всем, у кого проблемы с сосательно-глотательным рефлексом ))))))))))))))))))))))))))))))
сотрудник
5659 дн. тому
2 Замуж! Это Светочка предыдущий пост написала????
Замуж!
5659 дн. тому
Натуся, тебе давно пора бы замуж, тогда и желчи поуменьшилось бы.., а то "Хисамов на х., все на х.., сосите глубже"... Сама бы пососала, да не у кого, ага? )))
Наталья Задерей
5660 дн. тому
2 экс мои слова давным давно во всех нужных ушах, так что Искандер Аминович, помолитесь на ночь :))))))))))))))) а некоторым бывшим коллегам большой привет. Как говорится, сосите глубже
экс
5660 дн. тому
Слова Натальи да инвесторам бы в уши...
Наталья Задерей
5660 дн. тому
Тот кто действительно работал в "иксперте" никогда не напишет комментарий вроде "работал, знаю"...человек на букву Х. никому не дает развиваться, кроме... а, впрочем, ну их на х., тех, что на букву х.
ексспівробітник
5660 дн. тому
"3 або 4 листопада мають намір розрахуватися з боргами": намір-то вони мають, але якось не поспішають його реалізувати...
чисто поржать...
5660 дн. тому
сознательно ушел на очень неплоху позицию в посольстве Украины в Москве. А что, можнонесознательно уйти на очень неплохую позицию? Тогда уйдите меня пожалуйста :)))
работал, знаю...
5660 дн. тому
2kor на Хисамове там всё и держится. Плюс на людях, которым он дает развиваться. А те, которые ушли - заметно слабее (исключение, Волошин, но он, как я понимаю, сознательно ушел на очень неплоху позицию в посольстве Украины в Москве). И не Хисамова вина в перебоях с финансами - за эти вопросы в журнале другие люди отвечать должны. Вот только не отвечают, а от их бездарности страдают сотрудники
kor
5661 дн. тому
Я бы Хисамову зарплату не давала. Завалил проект. Продолжает разваливать редакцию. После восьми человек из Эксперта очередная "группа в полосатых купальниках" увольняется. Скоро один Хисамов останется. Зато задержек с выплатой не будет ((((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду