2 листопада на ТРК «Україна» стартує молодіжна «чорна комедія» «Жнець»

31 Жовтня 2008
20680
31 Жовтня 2008
12:52

2 листопада на ТРК «Україна» стартує молодіжна «чорна комедія» «Жнець»

20680
2 листопада на ТРК «Україна» стартує молодіжна «чорна комедія» «Жнець»
2 листопада на телеканалі «Україна» стартує американський молодіжний серіал у жанрі «чорної комедії» під назвою «Жнець». Він виходитиме в ефір о 15.00 щонеділі. Раніше о цій порі виходили повтори «Шоу Вєрки Сердючки».
 
Програмний директор «України» Ірина Курчакова наголосила, що новий слот у неділю створено спеціально для молодіжної аудиторії. Проте вона сподівається, що «Жнець» охоплюватиме не лише молодіжну, але й дорослу аудиторію. «Містика, гумор та пригоди – складові успіху для найширшої аудиторії. Планується частка за комерційною аудиторією нашого каналу (18+, 50 тисяч+) 7%, а за аудиторією 14-49, 50 тисяч+ - 8%», - сказала пані Курчакова.
 
Серіал знятий у Сполучених Штатах Америки у 2007 року. . Це історія про 21-річного хлопця Сема, батьки якого продали його душу дияволу. У головних ролях Бреет Харрісон, Рей Вайз, Міссі Перегрим, Тайлер Лабін та Рік Гонзалез.
 
За інформацією прес-служби, запуск серіалу підтримуватиметься рекламною кампанією на зовнішніх носіях та у пресі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20680
Читайте також
03.11.2008 14:44
Ольга Гончарова, «Коммерсантъ»
15 154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду