Яна Гореліна очолила ВД Perekhid Publishing House

30 Жовтня 2008
18872
30 Жовтня 2008
11:15

Яна Гореліна очолила ВД Perekhid Publishing House

18872
Яна Гореліна  очолила ВД Perekhid Publishing House
З 1 листопада 2008 року директором видавничого дому Perekhid Publishing House стане Яна Гореліна. Раніше вона очолювала креативне агентство Scholz & Friends, яке, як і «Перехід», належить холдингу Atlantic Group. Лариса Пількевич, яка дотепер очолювала Perekhid Publishing House, за повідомленням прес-служби «Переходу», зосередиться на розвитку нових видавничих проектів компанії.
 
Перехід Яни Гореліної, яка 12 років працювала у сфері реклами, в інший бізнес холдингу пов’язаний, як повідомляє прес-служба, з реалізацією масштабних планів розвитку наявних проектів ВД та розширення бізнесу.
 
Scholz&Friends відтепер очолюватиме Євген Маринкевич, який раніше обіймав посаду директора із роботи з клієнтами цього агентства.
 
Perekhid Publishing House видає журнали «Женский журнал» і «Женский журнал здоровье», чоловічий журнал EGO та діловий журнал «Деловой».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18872
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Kat
5659 дн. тому
Хм, а что вызывало в этом сомнения?
Гениталия
5659 дн. тому
Деловой журнал еще жив? Умора!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду