2 листопада на Першому стартує програма Тетяни Цимбал «Лінії долі»

28 Жовтня 2008
19640
28 Жовтня 2008
18:04

2 листопада на Першому стартує програма Тетяни Цимбал «Лінії долі»

19640
2 листопада на Першому стартує програма Тетяни Цимбал «Лінії долі»
2 листопада 2008 року о 12.00 на Першому стартує нова програма «Лінія долі», яку вестиме Тетяна Цимбал. Щонедільна 30-хвилинна програма виходитиме у форматі нарисів на основі портретних інтерв’ю. Зараз записано вже чотири програми.
 
«Ми зробили програми з відомими людьми, у яких незвичайні долі. Це – Іван Гаврилюк, Дмитро Гнатюк, Григорій Чапкіс, Людмила та Володимир Шевченки. У них надзвичайно цікаве життя, шкода, що ми робимо не фільм, бо матеріалу у нас вистачило б. Я надзвичайно рада, що роблю цю програму. Тому що у нас на телебаченні одні й ті ж обличчя, а насправді в Україні набагато більше цікавих постатей», – зазначила Тетяна Цимбал. Вона висловила подяку головному режисеру програми Любові Благодир та в.о. президента телеканалу Василю Ілащуку за можливість роботи над цим проектом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19640
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЭКСПЕРТ
5586 дн. тому
ОТВЕЧАЮ "Котёнку": а так. потому что проэкт,наверняка, делают РАЗНЫЕ ЛЮДИ! Поэтому и Цымбал какая-то "странно разная" и программы такие РАЗНЫЕ ПО УРОВНЮ... Каков ИНТЕЛЛЕКТ-таков и РЕЗУЛЬТАТ!!!
КОТЕНОК
5586 дн. тому
Наша семья тоже не является фанатом УТ-1, но мы абсолютно на 200% согласны с "Дадоном" на предмет воспитания и формирования вкуса телезрителя с помощью таких проектов, как "Лiнiя долi". Украина дала миру массу людей,которые являются предметом гордости и подражания,только к,сожалению, о них либо забыли, либо рассказывают так, что не хочется слушать. В этой связи, с одной стороны програма "Лiнiя долi" радует интересными героями(очень понравились эфиры с Гаврилюком и Чапкисом),а с другой огорчает какой-то вдруг бездарной програмой про семью циркачей. И ОПЯТЬ пришлось ПЕРЕКЛЮЧИТЬ на другой канал! Почему так?
вип
5660 дн. тому
Зверніть увагу, програма ще не вийшла в ефір, а шаленні лілейні відгуки вже пішли...Та ніколи не зможе нафталінна Цимбал щось путнє зробити. Все життя вона читала написані чужою рукою тексти. Автори були за кадром, а слава діставалась їй, така радянська система була...Навіщо Васі було витягати бабусю, збагнути важко. Сидів з нею в одній гримерці, так що? Хоча вони дуже схожі за своїм "глибоким " інтелект ом
дадонъ
5660 дн. тому
Когда я включаю первый национальный канал, я хочу видеть официальный ПЕРВЫЙ украинский канал, а не стилизованную под "загранычнэ" херню! Я хочу видеть и слышать Украину!!! Я против украинского государственного языка и украинской государственности вообще, НО Я ЗА ТО ЧТОБЫ НА ПЕРВОМ УКРАИНСКОМ КАНАЛЕ БЫЛА УКРАИНСКОСТЬ!!! И программы подобные программам Татьяны Цимбал именно то что должно заполнять УКРАИНСКИЙ эфир, а не иудее-гомосятина от шустеров и сердючек! Мало того что из каштанового интеллигентного Киева сделали лимита-мусорник для торгашей, ещё и оставшийся мозг украинскому этносу отравляют. Сделайте первый канал страны хоть пристойным, телебачийныки, млять!
Ученики
5660 дн. тому
Татьяна Цымбал - вдумчивый и чуткий педагог, воспитала целую когорту телевизионщиков, которые искренне благодарны ей за знания, опыт и главное - за личностную школу. Поэтому очень приятно снова видеть Татьяну Цымбал на экранах. Ради нее стоит находить время и включать телевизор! Цените ее!
ПРАВДА!!!
5660 дн. тому
Тетяна Цимбал - легенда! Дякуємо Першому каналу за надання можливості глядачам бачити великого професіонала, культурну, освідчену, інтелегентну жінку, журналіста, ведучу. (
эксперт
5661 дн. тому
Куда мы катимся!!!! Да, эфир в воскресенье для такой програмки - это мудро:((((( Многоуважаемая Татьяна, для кого интересны эти персоны????? о них уже вже сказано-пересказано. Передачи нужно делать о людях, которые актуальны, а не о тех, кто остался незамечен другими рейтинговыми каналами!!!!
Ура!
5661 дн. тому
Я на программах Татьяны Цымбал вырос, потом работал с ней на одном канале... А теперь она возвращается в эфир. Ура! В кадре будет интеллигентный человек с роскошными манерами и прекрасным украинским языком, который хочется слушать и знать. А не то, что нам сейчас впаривают под видом языка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду