Супротивники сухумского блогера обвалили Livejournal

27 Жовтня 2008
20050
27 Жовтня 2008
17:47

Супротивники сухумского блогера обвалили Livejournal

20050
Супротивники сухумского блогера обвалили Livejournal
Популярний блогохостинг LіveJournal 26 і 27 жовтня тричі ставав недоступним через DDoS-атаку на сервіс.
 
Одним із журналів, на який була спямована атака, виявився щоденник блогера cyxymu. Про це йому повідомила адміністрація LJ, якій довелося відключити доступ до блогу для зниження навантаження на сервіс. Блог cyxymu переважно присвячений конфлікту Грузії й Абхазії.
 
Cyxymu перебрався на блог Абхазия.NET на хостингу Wordpress.com, однак 27 жовтня у другій половині дня також став недоступним. Пізніше на головній сторінці з'явився напис про те, що блог закритий за порушення правил користування сервісом.
 
Блогер відзначив, що атака збіглася «з підривом глави Цаленджихського району Грузії на радіоміні і цілою серією провокацій на Інгурі, метою яких стала дестабілізація ситуації в зоні конфлікту».
 
За станом на 17 годину 27 жовтня на сервісі status.lіvejournal.org, де зазвичай відбивається статус ЖЖ, перебувало лише повідомлення про тимчасові перебої в роботі за 26 жовтня.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду