«Пятый канал» скорочує 15% штатних працівників та призупиняє низку проектів

24 Жовтня 2008
9465
24 Жовтня 2008
14:06

«Пятый канал» скорочує 15% штатних працівників та призупиняє низку проектів

9465
«Пятый канал» скорочує 15% штатних працівників та призупиняє низку проектів
Російська ТРК «Петербург-Пятый канал» затвердила план заходів з оптимізації видатків компанії, який включає скорочення на 15% числа штатних працівників. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу компанії.
 
«На  каналі затверджений план заходів, викликаних необхідністю оптимізації видатків в умовах фінансової кризи. До нього входять: відмова від низки проектів каналу, скорочення штатів, оптимізація інших статей витрат», - йдеться у прес-релізі.
 
Зокрема, з 1 листопада 2008-го року буде звільнено 15% штатних співробітників каналу. Крім того, у зв'язку із призупиненням або «заморозкою» деяких проектів також буде розірвано низку угод з компаніями-виробниками та з працівниками, які співробітничали з «Пятым каналом» на тимчасовій основі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9465
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Цяку
5663 дн. тому
Треба почати з Цеголка. І в наказаніє відправити його репортером до... Кутєпова!
Богдан Кутєпов
5664 дн. тому
От жулікі))) Це мені нагадує банер "ФОТО ГОЛОЙ ЦІМАШЕНКА!!!"
дмитрий харьков
5664 дн. тому
ТЕЛЕКРИТИКА!НАС РОСИЙСКИЙ 5 КАН НЕ КОЛЫШЕТ НУ НИКАК ДАЖЕ ЕСЛИ ОНИ С КРЫШИ БУДУТ ПРЫГАТЬ
АУУ!
5664 дн. тому
О каком канале идет речь? Если 5 российский - это их дело. А если наш любимый, наверно если б его закрыли полностью, наверное никто бы не огорчился.
ЧУКЧІ. В статті мова йде про ПЕТЕРБУРГ
5665 дн. тому
куця
5665 дн. тому
може варто почати все ж з Цеголка?
5665 дн. тому
Между прочим, с "Пятого" уже выгоняют Вересня. Из вечернего прайма уже убрали, а там, глядишь, и совсем попрощаются. Опять, бедняга, без работы останется.Так что все может быть....
Пресс-служба 5 канала
5665 дн. тому
На "5 канале" в Украине грядут сокращения на 15-20% во всех службах. Будут сокращены в первую очередь инженеры, студийные операторы, администраторы, бухгалтерия и отдел кадров. Рядовых журналистов сокращения не коснутся. Решается судьба ведущих Романа Чайки, Яны Конотоп и Павла Кужеева, редакторов Юлии Жмакиной и Владимира Мжельского. Руководство канала предлагает им остаться, но вдвое сократить им зарплаты. В понедельник намечено общее собрание "5 канала" с участием инвестора Петра Порошенко, который собирается успокоить коллектив и рассказать о планах на будущее.
5665 дн. тому
как-то похрен...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду