«Фокус» вилучили з продажу через чорний піар проти Губського (+скан)

20 Жовтня 2008
20635
20 Жовтня 2008
18:42

«Фокус» вилучили з продажу через чорний піар проти Губського (+скан)

20635
«Фокус» вилучили з продажу через чорний піар проти Губського (+скан)
Причиною вилучення з продажу №42 тижневика «Фокус» може бути стаття «Список 10 самых влиятельных людей Киевской области», опублікована у «рекламній» рубриці «Новости компаний». Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».
 
Нагадаємо, головний редактор видання Михайло Гладкий заперечив, що тираж вилучався із продажу, натомість численні джерела стверджують із посиланням на роздрібних торгівців пресою, що «Фокус» було вилучено. Водночас усі матеріали, опубліковані в журналі не на правах реклами, є на сайті тижневика – зокрема й інтерв’ю з Анатолієм Гриценком, яке, на думку інтернет-видання «Политсовет», могло стати причиною вилучення.
 
Стаття, яка, можливо, стала причиною відкликання журналу, є в розпорядженні «Детектор медіа». Деякі її фрагменти ніяк інакше, окрім чорним піаром, назвати неможливо.
 

 

 

 

 
Як стало відомо «Детектор медіа», у передрукованому числі журналу, яке надійшло у продаж 21 жовтня, цієї статті немає.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20635
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5670 дн. тому
... , якщо ви готові заради цього пустити під ніж більшість свого тиражу, то вперед)
...
5670 дн. тому
я тоже хочу пиарить себя таким образом. если предоставлю скан страниц, которые, по моим словам, не пошли в печать тоже повесите?
читач Фокусу
5670 дн. тому
Я тільки вчора отримав вдома Фокус і цього матеріалу там немає, хоч написано, що номер підписано до друку, здається, 15-го жовтня, а день виходу 17-е.
лаврентий
5671 дн. тому
Жаль, что Колыма не в Украине. Отличный списочек на внезапное этапирование подобрался. А холуи пусть отдохнут комментить и подумают о своей тараканьей судьбе
Юрий Шеляженко
5671 дн. тому
Господа, а вам не приходило в голову, что это может быть просто дешевый трюк для поднятия скандала вокруг очередной банальной заказухи? При этом я не берусь судить о достоверности фактов, изложенных за бабки конкурентов Губского, которые наверняка тем же лыком шиты.
Таня
5671 дн. тому
В Харькове Фокуса нет. охочусь за ним с пятницы
ccc
5671 дн. тому
купила Фокус, как обычно, без проблем в первом киоске. а статья, которая размещена просто бред какой-то. половину этих людей я даже не слышала...
Антон Киев
5671 дн. тому
Купил только что Фокус с этой статьей в ближайшем пресс-ларьке- дешевая утка
oddarkka
5671 дн. тому
Не знаю, сегодня в Киеве купила "Фокус". Правда, справедливости ради скажу, что со второй попытки.
spam
5671 дн. тому
страна должна не только знать своих героев в лицо, но и не забывать их. "бандитам тюрми" (с) В. Черновил
Буря в стакане воды
5671 дн. тому
Та есть Фокус в продаже, я купил, нефиг тут его пиарить. Все уже тысячу раз писали кто такой Губский и остальная братия. Что вы проблему сосете из пальца? Фокус башляет?
М
5672 дн. тому
Ех, молодці!
V
5672 дн. тому
"В Одесі є", та яка різниця, що там є, якщо його в Києві та Київській обл. немає! Команда у пана Богдана - це напевно, команда наглих валянків. Пане Богдане, на дворі 2008 рік, не намагайтесь повернути часи своєї молодості, бо вони вже минули. Перегляньте краще стрічки з кінофестивалю "Молодість" чи обурюйтесь несправедливістю. :) Не солідно для такого поважного дядька - хуліганить по відношенню до преси. Нагадаю Вам, що в слов'ян є такий мудрий вислів: "Не плюй в криницю, бо ще водичку з туда доведеться пити", а у юдеїв є таке? :)
oops
5672 дн. тому
Абалдеть открытие! Да по всей Украине, кроме Киева этот журнал так и продавался. И никто изымать его даже не думал. Так что в Одессе, например, тоже у многих есть этот эксклюзивный выпуск. ТК забыла, что Киев со всех сторон окружен Украиной?
!
5672 дн. тому
Уважуха Телекритике! Так и надо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду